Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 264 (8181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Protejați-vă împotriva furturilor și a intrușilor!

Sisteme de protecție și supraveghere într-o gamă largă, în cadrul primului magazin Expert Sistem deschis la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un prim magazin purtând sigla Expert Sistem a fost inaugurat ieri la Suceava, în incinta Iulius Mall, într-un spaţiu aflat vizavi de Emag. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Expert Sistem pune la dispoziția clienților servicii de sisteme de detecție incendiu, sisteme de control acces, sisteme de detecție efracție, sisteme supraveghere video, sisteme smart house, automatizare porți și sisteme de videointerfonie. Angajații acordă consultanță gratuită clienților, oferind mai mult decât simple sisteme de securitate, într-o gamă extinsă de produse la cele mai bune prețuri. Firma se adresează zonelor rezidențiale, dar vizează o dezvoltare și în mediul instituțiilor publice, unde sunt atât de necesare sistemele de supraveghere, detecție, control, protecție și pază, sau de automatizare.Personalul Expert Sistem din Suceava dispune de experiență vastă în domeniu și a marcat de-a lungul timpului o serie importantă de realizări, o mulțime de firme beneficiind de serviciile profesionale oferite de Expert Sistem.

 

Lansare cu surprize pentru cei care trec pragul magazinului

Reprezentanții companiei au pregătit mai multe surprize pentru cumpărători, atât pentru ziua de deschidere, cât și pe parcursul primei luni de funcționare a magazinului. În cursul zilei de deschidere, toți clienții purtători ai numelor Mihail sau Gavril au primit un discount de 20% la orice produs cumpărat. Cea mai mare surpriză însă o constituie tombola organizată de companie, în cadrul căreia clienții care achiziționează mărfuri din magazin în cursul primei luni de desfacere vor putea câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 2.000 lei. Mai multe detalii despre organizarea tombolei și tragerea la sorți de la finalul primei luni pot fi găsite în regulamentul de pe site-ul firmei, expertsistem.ro.

Pentru a vă proteja locuința sau locul de muncă de incendii și hoți sau pentru a dezvolta sisteme moderne smart house și automatizări de ultimă generație, apelați la serviciile de calitate ale noului magazin Expert Sistem din Suceava, deschis zilnic între orele 10:00 şi 22:00, în incinta Iulius Mall. Mai multe informații găsiți pe site-ul firmei, expertsistem.ro, sau la telefon 0725 937 370.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sisteme de protecție și supraveghere într-o gamă largă, în cadrul primului magazin Expert Sistem deschis la Suceava.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sisteme de protecție și supraveghere într-o gamă largă, în cadrul primului magazin Expert Sistem deschis la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei