Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 244 (8161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Primăria Suceava

Strategia de colaborare cu Ambasada Franței în 2023, discutată cu directorul general al Institutului Francez în România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Participarea la Forumul "Întâlnirile franco-române pentru turism" a reprezentat o bună ocazie pentru primarul Sucevei de a întări legăturile cu reprezentanții celei mai mari țări din Uniunea Europeană.

Prezent la Forumul "Întâlnirile franco-române pentru turism", organizat de Ambasada Franței în România împreună cu Consiliul Județean Suceava, edilul Sucevei a prezentat sintetic Strategia de turism a municipiului Suceava și înființarea Organizației de Management a Destinației turistice „Suceava - orașul Cetății de Scaun".

„Am fost onorați ca la aceste dezbateri să participe reprezentanți ai autorităților locale din Departamentul Mayenne și ai orașului Laval din Franța, cu care suntem înfrățiți.

A participat la acest forum directorul general al Institutului Francez în România, Julien Chiappone-Luchessi, cu care am avut o întâlnire la sediul municipalității, referitoare la strategia de colaborare cu Ambasada Franței în anul 2023.

Este o onoare pentru municipiul nostru să avem relații de colaborare cu autorități locale din Franța, cu ambasada Franței în România, lucru care se înscrie în relațiile excelente între cele două țări.

Franța este una din țările cele mai importante din Uniunea Europeană, drept pentru care vom depune eforturi în continuare pentru a dezvolta relațiile de colaborare”, a precizat primarul Ion Lungu.

Cea de-a XII-a ediție a întâlnirilor franco-române pentru turism a avut loc în Sala Unirii a Palatului Administrativ, printre organizatori fiind Institutul Francez din România, Federația Industriei Hoteliere din România, Consiliul Județean și Alianța Franceză din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strategia de colaborare cu Ambasada Franței în 2023, discutată cu directorul general al Institutului Francez în România.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategia de colaborare cu Ambasada Franței în 2023, discutată cu directorul general al Institutului Francez în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei