Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 235 (8152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Limbajul nonverbal la Vladimir Putin și Naomi Campbell

Ce analizăm:

Foto 1: Orientarea capului (1A!) și privirea (1B!) ne sugerează un Vladimir Putin conștient de importanța statutului său și de puterea pe care o deține. El este sensibil la prezența feminină atrăgătoare din fața lui, dar totuși manifestă prudență – trunchiul este retras spre dreapta (1C!). Analizăm la Vladimir Putin cele 4 degete de la mâna dreaptă exercită presiune pe coapsa dreaptă (1D!) și orientarea picioarelor, în special a piciorului drept (1E!) - „Aș pleca de aici! Sunt prudent!” .

Observăm o Naomi Campbell dispusă să îl „perie” și să îl lingușească pe liderul rus. Putem vedea o abordare formală de început ce se vrea una care emană seriozitate și profesionalism – postura capului (2A!) și gestul mâinii stângi (2B!). Naomi Campbell „cere” respect și vrea să îi transmită că stăpânește toate elementele legate de interviu.

Foto 2: Prin poziția pe care o adoptă palmele lui (1A!), Vladimir Putin ne transmite: „Sunt mereu stăpân pe situație! Sunt un lider care deține controlul și orice îmi propun reușesc!“

În fotografia mai sus liderul rus accesează informații kinestezice – privirea orientată spre dreapta jos (1B!) – legate de un moment când acesta a deținut controlul și a avut un comportament de care este mândru și care consideră că îl reprezintă ca mascul.

Analizăm la Naomi Campbell corpul aplecat spre în față dreapta (2A!), capul ușor lăsat pe spate și aplecat spre stânga (2B!). Naomi Campbell: „Dragule, te ascult! Ești deosebit! Eu știu asta, te apreciez și sunt atentă la tine!”. 

Concluzie:

Un Vladimir Putin ce dorește să vorbească de pe un piedestal cu „prințesa” din fața lui, care ar trebui să fie impresionată și să venereze puterea și forța masculină ce o emană.

O Naomi Campbell care știe să spună „Da, dragule! Ești orice vrei tu să fii!” pentru ca mergând pe firul acestei slăbiciuni masculine, să obțină un control asupra lui prin puterea ei de atracție feminină. Un Putin care este, totuși, mai greu de „doborât” decât pare la prima vedere.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal la Vladimir Putin și Naomi Campbell.
 Vizualizări articol: 3218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 27 voturi
Limbajul nonverbal la Vladimir Putin și Naomi Campbell5.0527

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap cu legume la cuptor Ingrediente:Crap porționat 300 - 350gCeapă 1,5 kgArdei gras roșu și alb 1 kgMorcov 0,5 kgȚelină 0,5 kgCartofi albi 1 kgVerdeață (leuștean, mărar, pătrunjel) Mod de preparareCrapul eviscerat se sărează și se condimentează după care se dă prin... Citeşte