Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 235 (8152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Lămuriri cu privire la confuziile din presă

Având ca punct de plecare gravele confuzii create de către unii redactori din presa scrisă, aducem următoarele lămuriri:

În data de 4 octombrie, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, a transmis prin intermediul rubricii Răspunsul ierarhului următorul mesaj: „Stimați cititori, numele meu apare într-o listă „compromițătoare” apărută pe site-ul „Știri pe surse”, care nu face cinste Bisericii și care a fost preluată din scrisoarea unui domn adresată Patriarhiei Române, publicată de același site. Orice om de bună credință care lecturează scrisoarea respectivă constată cu ușurință că în aceasta nu figurează numele meu. Ca atare, îi rog pe cei care se ocupă de site-ul „Știri pe surse” să corecteze neîntârziat greșeala, nădăjduiesc neintenționată, cu scuzele publice de rigoare pentru folosirea numelui meu în astfel de situații menite să iște scandal, în care nu am fost implicat niciodată, altfel voi acționa site-ul în judecată.” https://www.arhiepiscopiasucevei.ro/raspunsul-ierarhului-4-octombrie-2022/.

De asemenea, domnul Cristi Călin, în intervenția televizată de la RomâniaTV, a clarificat acest lucru, accentuând faptul că în acuzațiile sale nu este nicidecum vorba despre Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

Rugăm, respectuos, pe toți aceia care au preluat știrea ca atare, să corecteze eroarea, confuzia fiind, și de această dată, aducătoare de prejudicii morale.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lămuriri cu privire la confuziile din presă.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lămuriri cu privire la confuziile din presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap cu legume la cuptor Ingrediente:Crap porționat 300 - 350gCeapă 1,5 kgArdei gras roșu și alb 1 kgMorcov 0,5 kgȚelină 0,5 kgCartofi albi 1 kgVerdeață (leuștean, mărar, pătrunjel) Mod de preparareCrapul eviscerat se sărează și se condimentează după care se dă prin... Citeşte