Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 230 (8147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

7 greșeli pe care să le eviți când porți o salopetă

Salopeta este o piesă vestimentară esențială pentru garderoba oricărei femei. Este funcțională, elegantă și destul de confortabilă; flatează toate tipurile de corp și poate fi purtată atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

 

Este important să înțelegi cum să o alegi și să o stilizezi. Dacă ai probleme în a alege între imprimeu sau uni, cu centură sau elastic, citește în continuare toate sfaturile noastre pentru a găsi ținuta perfectă pentru tine și află exact ce greșeli ar trebui să eviți atunci când porți salopete de damă.

Nu uita să-ți pui în evidență talia

Dacă vrei să îți complimentezi fizicul într-o salopetă, atunci evidențiază-ți talia cu o curea sau cu o salopetă cu talie elastică sau cu cordon. Ai arăta mult mai puțin ca un copil de grădiniță într-o salopetă dacă ai trage puțin mai tare de curea.

 

Unele salopete de damă au tendința de a-ți ascunde formele corpului datorită designului lor. Accesorizează cu o curea pentru un aspect mai definit și mai măgulitor cu salopetele care nu sunt definite în jurul taliei.

Evită să o porți greșit

Vestea bună este că salopeta poate fi purtată pe tot parcursul anului. Materialele mai călduroase și mânecile lungi sunt chiar utile iarna. Vara, femeile se îmbracă în modele contemporane de salopete de damă, cu culori deschise.

 

Salopeta este ideală pentru muncă. Alege o croială dreaptă și culori neutre precum albastru marin, negru, alb, bej sau gri. Nimic nu te oprește să porți tocuri înalte, în culori vibrante. Pentru un stil chic și casual, asortează salopeta cu un sacou și o curea.

 

Salopeta poate fi purtată casual, chiar dacă este mare sau largă. Optează pentru o salopetă din denim combinată cu o pereche de adidași, pentru un look streetwear. De asemenea, o poți asorta cu un palton de iarnă sau cu o jachetă din denim.

Mărimea contează

Nu te grăbi să îți dai seama ce mărime porți. Nimic nu este mai inconfortabil decât o salopetă strâmtă care strânge șoldurile. Mai mult, dacă o salopetă este prea mică, devine rapid inconfortabilă! Așadar, nu uita să te verifici în oglindă în față și în spate în timpul probei!

Evită combinațiile greșite

Când vine vorba de salopete de damă, poți purta practic orice atunci când vine vorba de pantofi. Adidașii, cizmele sau mocasinii sunt toate opțiuni bune pentru un look la modă. Dacă vrei să îți subțiezi silueta, optează pentru o pereche de pantofi cu toc drăguți!

 

Dacă porți o salopetă cu mânecă scurtă, o salopetă fără mâneci sau o salopetă cu maiou, poți încerca diferite combinații de jachete. Jachetele din piele și jachetele din denim se asortează foarte bine cu salopetele de culori complementare. Totuși, poți opta și pentru ceva mai îndrăzneț, cum ar fi jachetele cu mânecă bufantă, volane sau un material distinct pentru a transforma acest strat exterior în propria declarație de modă.

 

Alege o jachetă potrivită și asortează-o cu salopeta pentru un look la modă. Poți să optezi pentru o geacă de piele, care este ideală pentru un aspect glam rock, sau chiar hanorace de damă, pentru un look casual, de stradă.

Fără salopete skinny

Dacă ești slabă, optează pentru cel puțin o mărime sau două mai mari. O salopetă care este o mărime mai mare îți flatează corpul subțire, în timp ce una subțire nu face decât să te facă să pari mai slabă.

 

Croiul lejer al unei salopete puțin mai mari va atrage bine atenția asupra formelor tale. Acum că le poți avea pe toate, este momentul să optezi pentru un model cu mâneci balon, largi sau cu volane pentru a completa silueta. Optează pentru o salopetă cu bustieră pentru a arăta puțin voluptoasă, dacă ai pieptul mic.

Încearcă o salopetă florală pentru primăvară

O salopetă florală poate fi un plus de culoare în dulapul tău pentru lunile mai calde. Pentru vară, poți opta pentru o salopetă fără bretele cu sandale plate pentru a rămâne mai răcoroasă.

Îndrăznește cu o salopetă cu imprimeu

Imprimeul animal print sau salopetele și salopetele cu modele îndrăznețe și buline reprezintă o ținută distractivă. Asigură-te că ținuta se potrivește cu codul vestimentar și experimentează cu noi look-uri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 7 greșeli pe care să le eviți când porți o salopetă.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7 greșeli pe care să le eviți când porți o salopetă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei