Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 222 (8139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Telefoane Apple second hand sau alte modele performante disponibile la Yzzy

Când vrem să ne facem o bucurie și să ne luăm un telefon nou, de multe ori stăm pe gânduri. Din cauza impedimentelor financiare, trebuie să fim atenți pe ce cheltuim banii. Achiziționarea unui telefon ne poate sacrifica un prânz la restaurantul nostru favorit sau nelipsita cafea cumpărată în fiecare dimineață.

Cu toate acestea, satisfacția că l-am cumpărat și că este al nostru mult timp de acum încă este bine meritată. Yzzy vine cu o soluție pentru a-ți putea achiziționa telefonul dorit la un preț accesibil, cât să-ți rămână bani și pentru alte achiziții pe care ți le dorești.

 

Un proces ușor de înțeles

Indiferent de ce marcă de telefoane preferi, cei de la Yzzy dispun de un stoc generos plin de modele diferite. Samsung, Huawei, Xiaomi sau telefoane Apple second hand, acestea și nu numai sunt doar câteva dintre mărcile de telefoane prezente în lista lor de produse.

Conceptul lor este unul simplu de înțeles. Tu vii cu telefonul tău, acesta trece printr-o verificare amplă, iar pe urmă îți poți lua telefonul dorit, cu o diferență de bani, depinde de caz. Iar dacă ai dubii cu privire la starea telefonului și a faptului că acesta este second hand nu trebuie să-ți faci griji. Telefonul achiziționat de la această sursă este la mâna a doua, dar în stare optimă de funcționare ori recondiționat folosind unele dintre cele mai performante tehnici și aduse într-o stare optimă gata de o funcționare cât mai îndelungată. Toate acestea pentru ca tu să ai garanția că ai ales bine și că ai investit într-un device performant.

 

Verifică chiar tu starea telefonului!

De menționat faptul că cei de la Yzzy nu acceptă telefoane ce au fost furate sau care riscă pericol de blocare, atunci când se solicită deschiderea lor. Pentru că acest lucru să fie evitat, îți poți verifica chiar tu telefonul prin programul pus la dispoziție chiar la ei pe site, yzzy.ro.

Achiziționând un astfel de telefon ai parte doar de avantaje. Te bucuri de calitatea unui telefon ca nou și nu îți faci griji pentru prețul acestuia. Cei din spatele numelui Yzzy sunt profesioniști, care se pricep în a curăța, recondiționa și repara, dacă este cazul,  telefoanele pentru ca acestea să fie reutilizabile și 100% funcționale.

Dacă tot e acceptat din partea producătorilor de haine să realizeze haine sustenabile, eco-friendly…De ce nu s-ar merge pe același principiu când vine vorba de telefoane mobile? Telefoane sustenabile care îndeplinesc aceleași condiții ca unul nou. Ai zice că e Yzzy?

 

Fan al telefoanelor Apple? La Yzzy găsești modelenoi

Dacă ești un entuziasmat ce stă cu ochii în permanență pe unele dintre cele mai noi modele din gama Apple și anume iPhone-urile, la Yzzy stocul lor este actualizat constant. Te bucuri de performanțele unui telefon cu un sistem de operare iOS la un preț competitiv. 

Ai parte de o garanție de 12 luni la fiecare achiziție. Transportul cât și returul sunt gratuite. Plata se poate face la livrare, online sau prin rate avantajoase TBI. Alege Yzzy pentru buzunarul tău și pentru o calitate garantată în ceea ce privește viitorul tău telefon.

 

Contact:0761 053 053

contact@yzzy.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Telefoane Apple second hand sau alte modele performante disponibile la Yzzy.
 Vizualizări articol: 1079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Telefoane Apple second hand sau alte modele performante disponibile la Yzzy5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei