Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 222 (8139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

În calitate de reprezentant exclusiv al producătorului american MILWAUKEE TOOL, TEHNOACTIV S.R.L. Suceava organizează a 5-a ediție a evenimentului MILWAUKEE TOUR

TEHNOACTIV SRL Suceava si Milwaukee Tool, producător american, au plăcerea de a vă invita în data de 22 septembrie 2022, începând cu orele 09.00, la sediul din Str. Cernăuți nr. 123,  din municipiul Suceava pentru a vedea și testa cele mai noi scule electrice și accesorii Milwaukee, pentru a vă informa cu privire la cele mai noi tendințe în domeniu, în cadrul evenimentului Milwaukee TOUR, eveniment organizat o dată pe an, aflat la a cincea ediîie. În cadrul evenimentului se vor prezenta caracteristicile dar și modul de utilizare al sculelor electrice Milwaukee, participanții având posibilitatea de a vedea şi de a testa orice echipament Milwaukee aflat în programul demo MILWAUKEE TOOL. Acest eveniment se adresează în special specialiștilor din industrie, dar oricine dorește să ia contact cu acest brand este binevenit.

Date despre desfășurarea evenimentului Milwaukee Tour – septembrie 2022 (22 septembrie 2022, ora 09.00)

MILWAUKEE® TOUR este cea mai mare si mai importanta activitate de marketing din calendarul european Milwaukee® destinata utilizatorilor finali.

Evenimentul se desfasura in locatia amintita intre orele 09.00 si 17.00. Pe durata evenimentului, echipa Milwaukee va prezenta participantilor scule si echipamente din gamele: prelucrarea betonului, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalului, automotive, MX Fuel si accesorii si scule de mână.

Cu aceasta ocazie, aveti si posibilitatea de a achizitiona scule si echipamente Milwaukee, selectate special, la preturi promotionale / insotite de diverse produse bonus, de a participa la concursul Thunderbolt Challenge sau de a participa la Tombola Milwaukee.

Fiecare participant are posibilitatea de a castiga un premiu garantat prin inscrierea firmei participante la adresa: https://www.milwaukeetool.ro/Tour2022. Premiul se poate ridica de la reprezentantii firmei Milwaukee in cadrul evenimentului.

 

Tombola Tehnoactiv

La sfarsitul zilei, TEHNOACTIV SRL Suceava, va organiza o tombola cu premii. Astfel, toti participantii la eveniment care vor achizitiona produse in valoare de minim 30 lei, prin completarea talonului vor putea castiga unul din cele trei premii puse in joc: geaca, rucsac sau manusi de lucru Milwaukee.

 

Scurt istoric al firmei Milwaukee

Milwaukee Tool este un producător de top de scule electrice, accesorii și scule de mână pentru utilizatorii profesioniști din întreaga lume. Începând cu anul 1924 producătorul american Milwaukee Tool a condus industria de profil, impunându-se prin durabilitate și performanță. Milwaukee Tool inovează permanent în industria sculelor cu acumulator ce folosesc tehnologia Li-Ion, în proiectarea de accesorii ce economisesc  timpul utilizatorilor și în scule de mână inovative. Milwaukee Tool se adresează în special firmelor care urmăresc obținerea unei productivități crescute dar și o durabilitate inegalabilă a sculelor.

Pagina de google – business a evenimentului: https://posts.gle/hdUbWbKBq3i4P1RFA

Evenimentul pe pagina de Facebook a TEHNOACTIV SRL: https://fb.me/e/2eFvYXrZx

Evenimentul pe Facebook Milwaukee Romania: https://fb.watch/fvX39EIVVj/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În calitate de reprezentant exclusiv al producătorului american MILWAUKEE TOOL, TEHNOACTIV S.R.L. Suceava organizează a 5-a ediție a evenimentului MILWAUKEE TOUR.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În calitate de reprezentant exclusiv al producătorului american MILWAUKEE TOOL, TEHNOACTIV S.R.L. Suceava organizează a 5-a ediție a evenimentului MILWAUKEE TOUR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei