Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 217 (8134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nou! Yzzy.ro, business sucevean prezent pe piața de vânzări telefoane second hand și recondiționate

Un start-up sucevean încântă publicul cu serviciile de vânzare și cumpărare a telefoanelor mobile second hand și unele recondiționate. Este vorba de Yzzy, afacere născută din dorința publicului de a se bucura de noile tehnologii în a materie de smartphone-uri, mizând pe metoda buyback a vechiului telefon.

Nu este prima dată când auzim despre un astfel de  prestator de servicii din nișa de vanzari telefoane second, dar ceva este diferit de această dată. Asta pentru că Yzzy, cu numele său parcă predestinat, face întregul proces de cumpărare sau vânzare să fie mai ușor și mai rapid pentru toată lumea. Este un win-win pentru ambele părți.

 

Vânzarea sau cumpărarea unui telefon are la bază criterii stricte de verificare

Ce face diferit Yzzy este și despre setarea unor standarde. Achiziția unui telefon la mâna a doua nu trebuie să facă rabat de calitate. Totul începe cu experiența în sine de cumpărare sau de vânzare. Prin urmă, portalul Yzzy.ro presupune siguranță și transparență. Cei interesați urmează categoria de interes, de vânzare, respectiv cumpărare, parcurg pașii indicați și obțin pe loc, în doar câteva secunde, o evaluare estimativă a telefonului deținut pe care doresc să îl vândă prin Yzzy. Sau pot descoperi imediat smartphone-uri Apple, Samsung, Huawei sau Xiaomi.

Dacă este necesar să vă convingeți că ați făcut alegerea perfectă descoperiți și recenziile celor care au colaborat deja cu Yzzy. Sub devizul #easy pentru tine, echipa Yzzy a făcut o impresie excelentă și a intermediat deja zeci de vânzări sau cumpărări de telefoane la mâna a doua. În plus, un filtru sigur pentru a evita intermedierile de vânzări/cumpărări ale unor telefoane mobile furate este cel de verificare a IMEI-ului. Clienții pot face la rândul lor această simplă verificare, din pagina oficială yzzy.ro.

 

O piață în creștere

Testate și verificate înainte de a ajunge la un alt posesor, telefoanele mobile disponibile la Yzzy vin la pachet și cu o garanție valabilă 12 luni. Plata poate fi realizată online sau prin credit TBI. Cât despre transport sau retur, în ambele cazuri vorbim de zero taxe.

Remarcăm numaidecât un trend ascendent aici. Tot mai mulți tineri și nu numai sunt interesați să țină pasul cu moda, cu tot ce e nou și își doresc schimbarea telefonului mobil fără prea multe bătăi de cap. Mai mult decât atât, metoda vânzării, respectiv a cumpărării de telefoane mobile second hand înseamnă o economie circulară. Clienții fac economii insemnante în privința bugetului alocat unei noi achiziții de smartphone și, în același timp, contribuie cât de puțin la protecția mediului. Imaginați-vă câte zeci de smartphone-uri sunt nefolosite și pot fi valorificate prin vânzare.

Prețurile oferite de Yzzy sunt în raport real și corect în funcție de starea telefonului mobil, atât funcțional, cât și estetic. Totul este sigur, față de metodă vânzării pe piața neagră, la risc.

Cu astfel de avantaje la activ, Yzzy are toate șansele să devină liderul pe piața telefoanelor mobile recondiționate și second hand în următorii ani.

 

Contact:

Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208

0761 053 053

contact@yzzy.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nou! Yzzy.ro, business sucevean prezent pe piața de vânzări telefoane second hand și recondiționate.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nou! Yzzy.ro, business sucevean prezent pe piața de vânzări telefoane second hand și recondiționate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei