Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 196 (8113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SANATATE

Limbajul nonverbal la Pepe și Raluca

Ce analizăm:

1! Poziția mâinii stângi și a bazinului la el. Mâna lui stângă este lăsată liber în jos pentru a scoate în evidență o stare de masculinitate în raport cu ea, pe care dorește să o evidențieze. Acest aspect este întărit și de deplasarea spre în față a bazinului lui. Sexualitatea ei îl controlează și îl face să se deplaseze probabil și în viața de zi cu zi așa cum vrea ea. Ceva de genul: „Uitați-vă ce mascul sunt! Sunt un tip tare! E suficient să vă dați seama doar privind-o pe ea!“

2! Poziția mâinii drepte la ea – 4! Poziția umărului drept la ea, poziții ale mâinii și umărului menite să scoată în evidență erotismul părții superioare a corpului ei în raport cu el. „Arăt faptul că dețin ceea ce îmi doresc și că acest lucru se întâmplă datorită sexualității mele! Vă arăt că sunt a lui!” Această tragere spre înapoi a umărului drept este o „muncă” în plus cu scopul de a pune în evidență cam forțat  zona pieptului.

3! Poziția bazinului la ea și poziția mâinii drepte la el – 5! Poziția abdomenului la ea. Poziția bazinului ei spre înapoi și a abdomenului spre înainte creează o combinație menită să sublinieze și să potențeze mesajul ei sexual. Mâna lui dreaptă îi cuprinde talia și ne transmite că sexualitatea ei îl stârnește și îl face să o vrea. El ne arată că ea este „femeia lui”.

6! Poziția mâinii stângi la ea. Ea folosește mâna stângă pentru transmite la toți privitorii faptul că sexual îl domină și îl manipulează. Dublu contact tactil: palma dreaptă pe abdomen și palma stângă pe umăr ne induc clar acest mesaj de control și dominare.

7! Poziția capului la ea. O tendință de a menține o verticalitate a gâtului, concomitent cu poziționarea bărbiei spre în jos. Este ca și cum ar spune: „Uitați-vă ce balet fac aici doar pentru a vă face să înțelegeți că sunt sexuală și că el e controlat de mine!”

8! Poziția capului la el. Capul este ușor aplecat spre în față. Cei doi se sincronizează la nivelul mișcărilor  ale capului. Putem spune că el confirmă în plan subconștient mesajele transmise de ea și îi acceptă modul de afirmare a sexualității.

Concluzie: Un cuplu bazat pe atracție și sexualitate. Un bărbat care crede că reușește să controleze ceea ce deține și o femeie care folosește orice pentru a obține ceea ce își dorește.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal la Pepe și Raluca.
 Vizualizări articol: 2976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 28 voturi
Limbajul nonverbal la Pepe și Raluca5.0528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei