Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 192 (8109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Familie nenorocită

Bunica moartă, o mamă și doi copii răniți grav, după ce o clipă de neatenție a dus o mașină într-un cap de pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul petrecut luni seară pe drumul național de la Fălticeni spre Târgu Neamț, la Boroaia, s-a dovedit, din păcate, foarte grav. După cum am arătat deja în Monitorul de Suceava, în jurul orei 17.45, pe DN 15C, în Boroaia, un autoturism scăpat de sub control de conducătoarea auto a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod din partea stângă a drumului, având în vedere direcția de deplasare.

Impactul a fost violent, iar cele două femei care se aflau pe locurile din față au rămas încarcerate, fiind extrase de pompierii militari.

În mașină se aflau conducătoarea auto, în vârstă de 37 de ani, mama acesteia, în vârstă de 63 de ani, fetița de în vârstă de 2 ani a șoferiței și încă un nepot al acesteia, în vârstă de 16 ani. Toți sunt din orașul Târgu Neamț și mergeau spre casă.

În urma violentului accident, toți patru au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Suceava. Din păcate, femeia de 63 de ani a ajuns în stare gravă, deși parțial conștientă, și a decedat în UPU Suceava.

Femeia care se afla la volan a fost conștientă și cooperantă, relatându-le chiar polițiștilor că s-a întors să verifice fetița în vârstă de 2 ani, din spate, moment în care a pierdut controlul asupra mașinii. Și aceasta a rămas internată pe secția de Ortopedie, având fracturi.

Băiatul de 16 ani este stabil, dar cu o fractură la coloana lombară și o fractură de gambă, leziuni foarte grave așadar. Fetița în vârstă de 2 ani este internată pe secția ATI, sub supraveghere, din cauza unei stări comatoase. Micuța este în stare relativ stabilă. 

Un accident foarte grav așadar, o familie nenorocită în urma acestui accident.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunica moartă, o mamă și doi copii răniți grav, după ce o clipă de neatenție a dus o mașină într-un cap de pod.
 Vizualizări articol: 948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunica moartă, o mamă și doi copii răniți grav, după ce o clipă de neatenție a dus o mașină într-un cap de pod0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei