Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 184 (8101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dezitec – furnizorul tău local de produse profesionale pentru curățenie import Italia

Piața produselor de curățenie se află în continuă dezvoltare, de la an la an apar tot mai multe produse care promit curățenie de 5 stele, realizată ușor.

Nu orice produs de curățenie de pe piață este și eficient, din cauza aceasta, ar trebui să alegem cu grijă articolele de menaj, mai ales dacă suntem proprietarii unui spațiu comercial ce ar trebui igienizat frecvent. Un flux de clienţi înseamnă şi un flux de bacterii care mai de care, de aceea riscurile trebuie conştientizate şi tratate cu responsabilitate.

Pentru cei din domeniile HoReCa, sanitar, industrial, privat și de stat, Turbo Clean Expert SRL este un partener de încredere, fiind importator şi distribuitor de produse pentru igienă și curățenie, echipamente profesionale şi accesorii importate din Italia de la cei mai renumiţi producători din peninsulă. Italia este renumită la nivel mondial pentru calitatea şi diversitatea produselor pentru curăţenie.

Importatorul comercializează produsele pentru curăţenie prin depozitul situat în Suceava (strada Gheorghe Doja) și prin intermediul magazinului online Dezitec.ro. Produsele pot fi comandate atât de persoane juridice, cât şi de persoane fizice fiind prezenti și pe SEAP

Încă de la începutul activității, reprezentanții firmei au fost mereu inovatori și au încercat să aducă doar produse de ultimă generaţie, care respectă cele mai noi standard, produse calitative, testate chiar de ei înainte de a le comecializa în volume mari.

Astfel, întreaga echipă este capabilă să ofere sfaturi, consultanță și soluții personalizate pentru ca toți clienții să poată beneficia de adevărata valoare a produselor.

Portofoliul de produse prezente pe Dezitec.ro include detergenți, echipamente, dezinfectanți, consumabile de hârtie, săpun lichid și mașini de curățenie. Toate aceste articole sunt perfecte pentru iubitorii de curățenie absolută.

Gama de detergenți profesionali prezentă este importată din Italia, produsele au calitate premium și prețuri acceptabile.  Acești detergenți sunt ideali pentru pardoseală, baie, vase, rufe, bucătărie, mobilă și piele, geamuri, agroindustrie sau spălătorii auto.

Dezitec.rocomercializează mărci de încredere de detergenți precum Alca, Hoover, Medusa, Paperdi și Twt.

Un detergent pentru pardoseli care se bucură de popularitate pe piața din România prezent în magazinul online Dezitec.ro este Detergentul concentrat parfumat universal pentru spălarea zilnică a pardoselilor Intense Pav Petals, marca Medusa. Acesta se poate achiziționa la prețul de 29,75 lei per 1 kg, nu necesită clătire, lasă un aspect plăcut și o notă parfumată persistentă de prospețime în aer.

O categorie specială de detergenţi se adresează în mod specific Agroindustriei, în special fermelor şi abatoarelor, incluzând dezinfectanţi pe bază de clor, detartranţi cu acid nitric şi acid fosforic, detergenţi spumanţi puternic degresanţi, detergenţi pentru uneltele de ierbicidat, igienizanţi lichizi specifici pentru curăţarea instalaţiilor de muls.

Colecția de echipamente distribuite cuprinde mănuși, mopuri, cărucioare pentru curățenie, lavete, mături și farașe, raclete și pămătufuri.

Dezinfectanții comercializați sunt atât dezinfectanți pentru mâini cât și dezinfectanți pentru suprafețe avizați de către Ministerul Sănătății din România.

Categoria de cosumabile hârtie este reprezentată de 12 articole precum hârtie igienică, prosoape de hârtie, cearceafuri medicale, dispensere pentru prosoape, dispensere pentru hârtie igienică, șervețele de hârtie.

Mașinile de curățenieinclud echipamente cu prețul cuprins între 13685 lei și 34748 lei. Acestea sunt perfecte pentru curățarea, spălarea, aspirarea pardoselilor, unele dintre ele fiind cu operator la bord iar altele cu baterie Li-ion.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezitec – furnizorul tău local de produse profesionale pentru curățenie import Italia.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Dezitec – furnizorul tău local de produse profesionale pentru curățenie import Italia5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei