Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 181 (8098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deranj

Suceveni treziți din somn de drifturi, o problemă care se repetă aproape în fiecare noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care locuiesc în blocurile din imediata apropiere a sensului giratoriu din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava au fost treziți din somn, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2.00, de doi sau mai mulți tineri puși pe ”distracție”. Cu două mașini departe de a fi de curse (o Dacia Logan și probabil un VW Polo sau Lupo) aceștia s-au apucat de făcut drifturi în sens giratoriu. Zgomotul roților a fost îndelung și însoțit de claxoane și urlete ale pasagerilor din mașină.

Un sucevean trezit din somn a înregistrat video o parte din cursa ilegală făcută în amenajarea rutieră.

Au fost și apeluri la 112, două la număr. Un echipaj de poliție rutieră s-a deplasat în zonă, dar mașinile erau plecate.

Oamenii spun că nu este nici pe departe prima dată când se întâmplă asta și se întreabă cum de polițiștii din patrulele de serviciu nu reușesc să fie mai vigilenți și să-i amendeze pe cei care au astfel de preocupări. Oricum, având în vedere că există camere video, posesorii mașinilor ar putea fi identificați și de acum încolo. De altfel, ieri, se lucra deja în acest sens.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava și de la Poliția Locală Suceava au date că aproape în fiecare seară au loc astfel de manevre ale tinerilor teribiliști, în general în sensurile giratorii din centrul Sucevei, dar și în Burdujeni. Cele mai multe sunt un soi de curse ad-hoc, pentru câteva zeci de secunde, astfel că este și destul de greu ca protagoniștii să fie depistați și opriți. Mulți însă insistă și repetă drifturile, astfel că creează un real disconfort oamenilor care dorm în blocurile din apropiere, cum s-a întâmplat și în cazul recent din sensul giratoriu de la Burdujeni. Depistarea în trafic a acestor șoferi ar putea aduce probabil și alte ”surprize”, gen conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise. În plus, unele mașini folosite la drifturi au modificări sau aplicate folii neomologate, ceea ce ar putea duce la aplicarea și a altor amenzi și la ridicarea certificatelor de înmatriculare.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveni treziți din somn de drifturi, o problemă care se repetă aproape în fiecare noapte.
 Vizualizări articol: 2233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Suceveni treziți din somn de drifturi, o problemă care se repetă aproape în fiecare noapte4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei