Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 181 (8098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Sesiune de comunicări

„Educație de calitate prin valori multiculturale”, la Școala Gimnazială Poiana Stampei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Școala Gimnazială Poiana Stampei s-au desfășurat recent, în parteneriat cu Primăria Poiana Stampei și cu Asociația „Vechea Bucovină”, sesiunea de comunicări „Educație de calitate prin valori multiculturale” și Concursul „Valori multiculturale”, ajuns la a VI-a ediție.

Au participat (direct și indirect) invitați din mai multe județe (Bistrița-Năsăud, Botoșani, Neamț, Suceava etc.), unii dintre ei fiind colaboratori în multe dintre proiectele pe care le derulează Școala Gimnazială Poiana Stampei.

„Ne-am bucurat să ne onoreze cu prezența colegi din multe școli din județ, oameni de presă și televiziune, scriitori, coregrafi, preoții-parohi din localitate, psihoterapeuți. Materialele prezentate au fost studii de caz, promoționale, film documentar, clipuri publicitare, interviuri, activități ale copiilor cu CES (cerințe educaționale speciale)”, ne-a spus prof. drd. Dorina Paicu. 

În cadrul evenimentului s-au organizat o expoziție cu lucrări din concursul „Valori multiculturale", un atelier de meșteșuguri (pirogravură, încondeiere ouă), o expoziție cu lucrări ale meșterilor populari și un atelier de gastronomie tradițională.

Copiii din localitate au susținut momente muzicale deosebite, pe o paletă diversificată: muzică clasică la pian/orgă, chitară, dansuri populare și interpretare muzică populară și pricesne.

Organizatorii, prin prof. drd. Dorina Paicu, transmit mulțumiri participanților, școlilor și liceelor din Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Coșna, Dorna Candrenilor, Vatra Dornei, „pentru deosebita implicare”, inspectorului școlar pentru religie, prof. Daniela Ceredeev, „pentru că susține mereu demersul Școlii Gimnaziale Poiana Stampei de a construi legături puternice între Biserică, Familie și Școală și promovează demersul educativ de calitate”, primarului ing. Viluț Mezdrea, „pentru că susține evenimentele educaționale și promovarea bunelor practici ale școlii și comunității”, psihoterapeutului Simona Suhani, de la Asociația „Te ajut să Zâmbești!" „pentru lecția despre viață, curaj și determinare”, prof. dr. Luminița Țaran, poet și scriitor, „pentru frumusețea mesajelor transmise la sesiunea de comunicări”, colegilor de la școală, „pentru că sunt prezenți la activități, pentru că suntem împreună o familie”, familiei Mihaela Valentina Buculei și Silviu Buculei, „pentru tot ceea ce au făcut pentru comunitatea noastră”, partenerului media: Radio România Actualități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Educație de calitate prin valori multiculturale”, la Școala Gimnazială Poiana Stampei.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Educație de calitate prin valori multiculturale”, la Școala Gimnazială Poiana Stampei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei