Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 175 (8092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Bogdan Loghin: Rădăuți a primit 6,1 milioane de euro prin Programul „Anghel Saligny”, cea mai mare sumă atrasă în ultimii zeci de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat că acest municipiu a primit o finanțare de nu mai puțin de 6,1 milioane de euro prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Bogdan Loghin a precizat că Primăria Rădăuți a primit finanțare pentru două proiecte extrem de importante pentru acest municipiu, cu o valoare totală de 30,5 milioane de lei. Loghin a spus că unul dintre cele două proiecte, de 20,5 milioane de lei, va fi implementat pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în municipiul Rădăuți. El a explicat că aceste lucrări vor completa investițiile care se vor realiza printr-un proiect al operatorului de apă și canal ACET Suceava, care în momentul de față se află în proceduri de licitație.

Prin al doilea proiect, de 10 milioane de euro, vor fi modernizate cu asfalt mai multe străzi care sunt cu balast în momentul de față, respectiv str. Al. Odobescu, str. Zorilor, str. Îmbinată, str. Podurilor, str. Pandurilor, str. Plevnei, str. Gh. Doja, str. Cucului, str. George Coșbuc, str. Vasile Conta, str. Ion Grămadă și str. Mică.

„Este o alocare istorică de fonduri pentru municipiul Rădăuți. Și trebuie remarcat faptul că este cea mai mare sumă dobândită de Rădăuți în ultimii zeci de ani. Iar pentru această alocare îmi exprim respectul pentru președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur”, a precizat primarul din Rădăuți. El a subliniat faptul că prin aprobarea celor două proiecte, municipiul Rădăuți primește recunoștința muncii din ultimii doi ani.

„Experiența și valoarea în viață și în politică se dovedesc și se dobândesc în timp. Mă bucur mult să mă aflu în echipa președintelui Gheorghe Flutur, cel ce a modelat printr-o viziune bazată pe dezvoltare județul Suceava. Cu Dumnezeu înainte, împreună, dragi rădăuțeni, dezvoltăm acest Colț de Rai numit Rădăuți”, a mai declarat Bogdan Loghin.

El a ținut să mulțumească echipei din Primărie și Consiliului Local Rădăuți pentru munca și implicarea în promovarea proiectelor de dezvoltare a municipiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Loghin: Rădăuți a primit 6,1 milioane de euro prin Programul „Anghel Saligny”, cea mai mare sumă atrasă în ultimii zeci de ani.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Loghin: Rădăuți a primit 6,1 milioane de euro prin Programul „Anghel Saligny”, cea mai mare sumă atrasă în ultimii zeci de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei