Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 169 (8086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ioan Stan: Relansarea programului Start-Up Nation arată că PNL ajunge să dea dreptate și să adopte soluțiile PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că relansarea programului Start-up Nation arată schimbarea de atitudine a PNL, care a trecut de la contestarea și tergiversarea acestuia în trecut, la recunoașterea valorii și promovarea programului, în prezent. Ioan Stan a declarat că astfel, PNL ajunge, încet, încet, să dea dreptate și să adopte soluțiile PSD în multe chestiuni de importanță majoră pentru România, precum irigațiile, plafonarea prețurilor la energie, indexarea pensiilor și a alocațiilor și altele. „În acest context trebuie de spus că peste 97% din firmele nou înființate în cele două ediții precedente ale Start-up Nation sunt în continuare în activitate și asigură zeci de mii de locuri de muncă. De asemenea, trebuie să amintim că în anii 2017 și 2018 s-au înființat 15.241 de noi firme prin Start-Up Națion, cu un total de 55.849 de noi locuri de muncă”, a precizat Stan. El a subliniat faptul că relevant pentru succesul acestui program dedicat sprijinirii inițiativei antreprenoriale este mai ales faptul că banii alocați de stat s-au întors cu prisosință la buget ca urmare a taxelor, impozitelor și contribuțiilor și activităților economice ale firmelor nou înființate.

Președintele PSD Suceava a declarat că prin intermediul programului Start-up Nation România, antreprenorii vor putea beneficia de granturi pentru IMM-urile înființate începând cu data de 1 ianuarie 2020, în condițiile prevăzute în procedura de implementare.

El a arătat că pentru aplicanții care își asumă crearea și menținerea unui singur loc de muncă prin intermediul programului, alocația financiară nerambursabilă este de maximum 100.000 lei/beneficiar, sumă care poate reprezenta maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului, iar pentru aplicanții care își asumă crearea și menținerea a două locuri de muncă prin intermediul programului, alocația financiară nerambursabilă este de maximum 200.000 lei/beneficiar, sumă care poate reprezenta maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Relansarea programului Start-Up Nation arată că PNL ajunge să dea dreptate și să adopte soluțiile PSD.
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan: Relansarea programului Start-Up Nation arată că PNL ajunge să dea dreptate și să adopte soluțiile PSD1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei