Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 144 (8061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Probleme la mansardă

A incendiat o anexă din propria gospodărie și apoi a încercat să se sinucidă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Zvoriștea a fost pe punctul să provoace o tragedie uriașă după ce a dat foc unei anexe din propria gospodărie. S-a întâmplat luni seară, într-un moment în care bărbatul era beat turtă. Acesta a ajuns acasă de la crâșmă și le-a observat pe cumnata sa și pe o vecină, moment în care le-a amenințat că va da foc și totul va arde în jur. Cele două femei au crezut că vorbește la beție, dar s-a dovedit că amenințarea era una cât se poate de serioasă. La mai puțin de o oră de la amenințare, bărbatul a trecut la fapte și a dat foc unei anexe. Cumnata a văzut fum și l-a alertat pe soțul ei, care a sunat la 112 și a solicitat ajutorul pompierilor. Pentru stingerea flăcărilor au fost trimise patru autospeciale ale pompierilor militari ai Detașamentului Suceava împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zvoriștea. Cu toată intervenția pompierilor au ars anexele gospodărești pe o suprafață totală de aproximativ 55 de metri pătrați și bunuri din interiorul unei camere din casa de locuit. Flăcările au mai afectat și o parte din peretele lateral al locuinței învecinate, pe o suprafață de aproximativ 6 metri pătrați, pagubele fiind estimate la circa 30.000 de lei. În timp ce pompierii se chinuiau să stingă flăcările, polițiștii au plecat să îl caute pe piroman. L-au găsit pe un ogor din apropiere, cu arsuri în zona picioarelor și urme în jurul gâtului provocate prin comprimare cu o funie. Bărbatul a fost examinat medical de un echipaj SMURD, iar cu această ocazie a recunoscut că este autorul incendierii, iar apoi a încercat să se spânzure.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A incendiat o anexă din propria gospodărie și apoi a încercat să se sinucidă.
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A incendiat o anexă din propria gospodărie și apoi a încercat să se sinucidă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei