Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 122 (8039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comandă online extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan. Iată unde și cum!

Scapă de grijile și stresul pe care le ai atunci când aștepți rândul la ghișeu! Acum totul se petrece în mediul online, acolo unde poți solicita actele de care ai nevoie pentru diferite proiecte. Printre cele pe care le poți obține pe această cale se numără și extrasul de plan cadastral. Comandă online extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan!

Acest tip de document se obține rapid, prin poșta electronică și are un preț fix. Costurile pe care le plătești pentru un extras plan cadastral pe ortofotoplan sunt reduse, iar în cazul în care vei mai comanda încă unul, prețul său va fi și mai mic. Toate acestea sunt avantajele solicitării sale de pe site-ul ortofotoplan.ro.

Site-ul te îndrumă pas cu pas către ceea ce trebuie să faci pentru a obține documentul. Pe prima pagină trebuie să introduci câteva detalii în baza cărora se va emite actul, așadar atenția va fi la un nivel sporit. Ai grijă la toate informațiile pe care le furnizezi, deoarece îți vei asuma pe deplin responsabilitatea dacă extrasul nu s-a emis cu detaliile corecte. Sistemul de generare a extraselor este unul automat.

Ce conține un extras de plan cadastral?

Extrasul de plan cadastral este documentul care reflectă imaginea grafică a imobilului sau a terenului pentru care este solicitat. Este o reprezentare grafică atât a terenului/imobilului în cauză, cât și vecinătăților acestuia.

În interiorul actului acesta se află imaginea aeriană a imobilului, respectiv terenului, cu actualizările evidențiate. Așadar, în cazul în care ai nevoie să știi cum este poziționat terenul sau imobilului tău ori pe cel pe care vrei să îl cumperi, vei avea nevoie de acesta.

Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan conține detalii asupra formei și dimensiunii imobilului sau a terenului, formei și dimensiunii laturilor, poziția construcțiilor vecine și diferențele de nivel. Cu alte cuvinte, aceste detalii îți vor fi de folos dacă vrei să îți extinzi o construcție pe un teren care are deja sau dacă vrei să construiești pe un teren liber. Toate aceste informații te vor ajuta la măsurători.

Cum se obține un astfel de document?

Pentru a beneficia de extrasul de plan cadastral, trebuie să ai la îndemână câteva detalii. Ortofotoplan.ro te îndrumă către solicitarea acestuia online, pe pagina lor, acolo unde trebuie să introduci informații referitoare la:

  • Tipul extrasului - pentru teren sau construcție.
  • Numărul cărții funciare.
  • Județul.
  • Comuna/orașul sau sectorul.

După ce ai completat cu atenție aceste date, va trebui să treci la secțiunea datelor de facturare. În cadrul ei vei introduce:

  • Tipul persoanei pentru care soliciți - fizică sau juridică.
  • Adresa completă.
  • Numele complet.
  • Adresa de e-mail.
  • Numărul de telefon.

La final, vei plăti extrasul solicitat și în scurt timp vei beneficia de el pe adresa ta de e-mail. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să îți faci griji în legătură cu felul în care extrasul ajunge la tine. Acesta nu va fi deteriorat și nu vei întâmpina alte probleme. Comandă-l online și scapă de griji!

 

Contact: contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comandă online extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan. Iată unde și cum!.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comandă online extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan. Iată unde și cum!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei