Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 119 (8036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A întins coarda prea mult

Pedeapsă record pentru un tânăr care a adunat un vraf de dosare penale pentru conducere fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a ”reușit” să cumuleze dosare la regimul rutier, în special privind fapte de conducere fără permis, până ce a ajuns la o pedeapsă de 4 ani de închisoare.  Pedeapsa este mare dacă ne raportăm la infracțiune și la condamnările care se dau în general pentru conducere fără permis.

Gabriel Manuel Orhean a întins însă prea mult coarda în ceea ce privește sfidarea legislației rutiere, încă de când nu avea vârsta de 20 de ani.

Acum mai bine de zece ani, în decembrie 2010, Manuel Gabriel Orhean a fost condamnat de către Judecătoria Gura Humorului la o pedeapsă de două luni de închisoare pentru conducere fără permis, pedeapsa fiind suspendată condiţionat.
Tânărul a recidivat, în 2011 fiind prins din nou la volanul unei maşini. Atunci, pe numele său au fost reţinute două infracţiuni, „conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere” şi „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”. El a executat o condamnare de două luni de detenție la acea vreme.  

Mai recent, în 2015, tânărul s-a ales cu o condamnare cu suspendare, iar în 2018 i s-au întocmit încă două dosare penale pentru conducere fără permis.

La finele anului trecut, Judecătoria Gura Humorului i-a aplicat o pedeapsă rezultantă de 2 ani și 8 luni de închisoare, pentru două fapte de conducere fără permis și una de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și i-a revocat și o pedeapsă anterioară, de 1 an și 4 luni de închisoare, care a fost inițial cu suspendare. Pedeapsa totală pe care o are de executat Gabriel Manuel Orhean este de 4 ani de închisoare, a stabilit Judecătoria Gura Humorului.

Pedeapsa a rămas definitivă, la Curtea de Apel Suceava, în luna martie a acestui an, unde s-a jucat apelul făcut de inculpat. Intuind probabil ce urmează, inculpatul a dispărut, iar polițiștii nu l-au găsit pentru a putea pune mandatul în executare.

Poliția Română a demarat ulterior procedurile de dare în urmărire la nivel național și internațional privindu-l pe condamnat.

Fotografia lui Gabriel Manuel Orhean a fost publicată pe site-ul Poliției Române și se așteaptă informații cu privire la unde s-ar afla acesta în vederea identificării și încarcerării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedeapsă record pentru un tânăr care a adunat un vraf de dosare penale pentru conducere fără permis.
 Vizualizări articol: 2471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pedeapsă record pentru un tânăr care a adunat un vraf de dosare penale pentru conducere fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei