Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 101 (8018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Publireportaj

Teren de 4 hectare, ideal pentru vile, blocuri, hale sau sedii de firmă, de vânzare, la ieșire din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Terenurile se numără printre cele mai sigure investiții, valoarea acestora crescând pe măsură ce necesitățile comunității cresc și impun realizarea de noi proiecte, atât imobiliare, cât și de dezvoltare a unor alte afaceri.

Tocmai de aceea, oferta de vânzare a unui teren de patru hectare, la ieșirea din Suceava spre Frumoasa, chiar după noul Penny Market și la intersecția cu Moara, se arată a fi una dintre cele mai interesante oportunități de afaceri ale momentului.

Terenul este situat în intravilan, aparține de comuna Șcheia, sat Sfântu Ilie și are deschidere generoasă la drumul județean care duce spre Liteni-Frumoasa, dar și la drumul din spate, al Bisericii Sfânta Ecaterina.

Practic, în partea din spate, terenul oferă o vedere foarte bună către superba bisericuță.

 

Ideal pentru case, blocuri, hale sau sedii de firmă

Terenul recent scos la vânzare este poziționat în una dintre cele mai bune zone de la periferia Sucevei, aflată în plină dezvoltare, ideală pentru construirea de cartiere rezidențiale de case, blocuri, ori pentru hale, restaurante sau sedii de firmă.

Regimul tehnic și economic al zonei, conform certificatului de urbanism emis, permite construirea de locuințe individuale P+2+M și locuințe colective P + 6, sau hale industriale, conform PUG.

 

 

Practic, de la hale la case sau chiar blocuri cu 6 niveluri, este posibilă orice investiție rezidențială sau imobiliară, terenul fiind unul cu mare potențial.

Mai mult, pentru acest teren, proprietarul are un proiect de case și blocuri, care poate fi predat la cheie posibilului cumpărător, în anumite condiții.

 

Utilitățile prezente în zonă, un mare avantaj

Una dintre principalele probleme de care se lovesc cei care vor să facă investiții pe terenurile de la marginea orașelor este de obicei lipsa utilităților, dezavantaj care duce la costuri foarte mari, neprevăzute, atât la construire, cât și la utilizarea ulterioară.

În cazul de față, toate utilitățile sunt deja aduse în zonă sau chiar și pe teren, așa cum este cazul rețelei de apă, privată, care trece deja pe parcela respectivă, la fel ca și rețeaua de curent electric, extinsă acolo.

Gazul este chiar peste drum, iar proiectul de canalizare este depus deja la ACET și există un contract cu firma executantă a proiectului pe săpătură și forare. Prezența acestor utilități confirmă potențialul mare al terenului, precum și diversitatea de investiții care pot fi implementate, de la cartier de locuințe la sedii de firmă cu spații generoase de depozitare sau de producție.

 

Teren drept, cu deschideri generoase la două drumuri

Terenul este drept, aproape perfect și are deschidere la două drumuri importante, ceea ce îi sporește valoarea de piață.

Deschiderea din față este chiar la drumul județean proaspăt modernizat. Deschiderea la șosea este de 50 metri, dar rapid se majorează la 100 metri.

Deschiderea din spate este la drumul Bisericii Sfânta Ecaterina. Acea zonă a superbei bisericuțe este una dintre cele mai căutate zone pentru case din Suceava și împrejurimi, fiind dorită de cei care intenționează să își construiască o casă în preajma bisericii, într-o zonă foarte liniștită, curată și cu o priveliște foarte frumoasă.

Deschiderea din spate este de 100 metri și este foarte importantă, pentru că drumul Bisericii Sfânta Ecaterina are o lățime generoasă, de aproape 10 metri, și se preconizează că va fi asfaltat anul acesta, din fonduri atrase de lăcașul de cult.

Practic, se poate face un concept în care în partea din față, de la drumul județean, să se construiască clădiri de servicii, precum hale, sedii de firmă sau blocuri, iar în spate, cu deschidere la drumul bisericii, să se facă un cartier de case.

 

Zonă liniștită, aer curat și aproape de supermarketuri

Zona în care este terenul (6 km de centrul orașului), este recunoscută ca fiind una dintre cele mai puțin poluate, atât fonic, cât și în privința aerului, acesta fiind și motivul pentru care atât de multă lume construiește case în zonă, cartierele din împrejurimi fiind într-o continuă dezvoltare.

În stânga terenului sunt hale, reprezentanțe și sedii de firmă, în dreapta sunt case, iar peste drum sunt realizate investiții care dau o importanță sporită zonei, precum sedii de firmă, saloane de evenimente, și noul Penny Market. Nici PROFI nu este departe, ci la doar 1,5 km distanță.

Investițiile realizate în imediata apropiere a terenului confirmă potențialul acestuia și valoarea sa de piață.

 

Prețul de vânzare al terenului de patru hectare

Prețul este de 2950 euro/ar, negociabil. Conform vânzătorului, care are numărul de contact 0756 035 396, sunt excluse schimburile cu alte imobile sau cu autovehicule.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teren de 4 hectare, ideal pentru vile, blocuri, hale sau sedii de firmă, de vânzare, la ieșire din Suceava.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Teren de 4 hectare, ideal pentru vile, blocuri, hale sau sedii de firmă, de vânzare, la ieșire din Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei