Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 85 (8002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfaturi pentru alegerea celui mai bun mixer cu stand

Fiecare brutar amator visează să își echipeze blatul cu un mixer puternic - și nimeni nu face unul mai bun decât KitchenAid. În timp ce toate mixerele brandului sunt excelente, numeroasele modele, stiluri și opțiuni pot face dificilă alegerea celui pe care să îl aduceți acasă și să îl puneți la treabă pentru rețeta dvs. preferată de prăjituri.

Sigur, fiecare dintre ele are aceeași funcție de bază: Acestea mențin un bol de mixare stabil în timp ce un bătător se învârte, oferind asistență eficientă la coacerea cu mâinile libere. Dar ușoarele diferențe dintre modele pot fi importante de luat în considerare atunci când alegeți un aparat pe care îl veți avea pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Acest ghid vă va ajuta să găsiți cel mai bun mixer cu stand KitchenAid pentru dvs. în funcție de nevoile dvs. de coacere, de spațiul de pe blat, de gama de prețuri și de preferințele personale.

 

Care sunt tipurile de modele de bază?

Mixerele KitchenAid se încadrează într-una dintre cele două categorii, pe care compania le numește „acțiuni ale bolului": cu cap înclinat sau cu ridicare a bolului.

Modelele cu cap înclinat permit capului mixerului să se încline înapoi pe gât, în timp ce bolul rămâne fixat la bază. Acestea se află la capătul mai mic al spectrului în ceea ce privește capacitatea.

Modelele cu ridicare a bolului dispun de o pârghie care ridică sau îndepărtează bolul de capul mixerului, care rămâne fixat în poziția coborâtă. Acestea sunt mai mari și sunt disponibile într-o gamă mai largă de dimensiuni.

Cele mai comune două mixere stative KitchenAid sunt Classic și Artisan - ambele sunt modele cu cap înclinat. Compania susține că această gamă de dimensiuni poate face deodată opt până la nouă duzini de prăjituri sau aproximativ cinci pâini.

 

Ce alte alegeri trebuie să faceți?

În selectarea capacității și a acțiunii bolului pentru mixerul KitchenAid ideal, există alte câteva variabile pe care trebuie să le aveți în vedere. Materialul bolului, preferințele de culoare și înălțimea spațiului în care intenționați să depozitați și să utilizați mixerul, toate acestea sunt factori care influențează modelul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Aproape toate mixerele KitchenAid vin cu un bol din oțel inoxidabil; doar anumite modele Artisan vin cu un bol din sticlă. Bolurile sunt disponibile la vânzare în mod individual, dacă preferați să înlocuiți un material cu altul sau dacă intenționați să faceți multe sarcini multiple - a avea un bol suplimentar la îndemână este arma secretă a unui brutar pasionat. Bolurile din sticlă transparentă cu marcaje de măsurare pe lateral sunt disponibile pentru modelele cu cap înclinat și pentru anumite modele cu ridicare a bolurilor, în timp ce sticla mată, sticla ciocănită și ceramica sunt disponibile doar pentru capul înclinat.

Alegerea culorii mixerului este poate cea mai distractivă parte a procesului de cumpărare KitchenAid. Există peste 40 de opțiuni, inclusiv Dusty Matte Rose, Boysenberry sau clasicul Candy Apple Red - deși nu toate culorile sunt disponibile în fiecare dimensiune sau combinație de acțiune a bolului. Modelul Classic cu cap înclinat oferă cele mai puține opțiuni de culoare (alb, negru sau argintiu). Dacă doriți o gamă variată de opțiuni de culoare, capul înclinabil Artisan are cele mai multe, cu 39. Modelele mini și cele cu ridicare a bolului se încadrează undeva la mijloc.

 

Ce vine cu mixerul dvs.

Fiecare mixer vertical KitchenAid vine cu un bol de amestecare potrivit, un accesoriu de bătut cu șase fire, un accesoriu cu palete (cu muchie flexibilă, alb acoperit sau argintiu, în funcție de model) și un cârlig de aluat (alb acoperit sau argintiu). Unele modele - cum ar fi Artisan și Pro 600 - vin, de asemenea, cu un scut de turnare, care împiedică ingredientele adăugate să se verse din castron în timp ce lucrați. În timp ce fiecare mixer are zece viteze, doar câteva modele (Artisan Mini, Classic și Pro 600) au „Soft Start", care trece mai ușor la vitezele de top pentru a limita zborul brusc al făinii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfaturi pentru alegerea celui mai bun mixer cu stand.
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sfaturi pentru alegerea celui mai bun mixer cu stand0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei