Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 85 (8002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs interjudețean

„Primăvara muzicală a copiilor”, la Clubul Copiilor Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Clubul Copiilor din municipiul Rădăuți a organizat, la finele săptămânii trecute, a XIII-a ediție a Festivalului / Concurs de muzică clasică ”Primăvara muzicală a copiilor”, activitate înscrisă în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene al Ministerului Educației. Acțiunea s-a bucurat de o largă participare a elevilor care studiază muzica în cadrul palatelor și cluburilor copiilor din județele Iași, Botoșani și Suceava. Conform fișelor de înscriere, au participat 73 elevi la patru secțiuni, mai exact, soliști vocali/grupuri vocale, pian, vioară și instrumente de suflat, grupați pe categorii de vârstă și ani de studiu. Prestațiile concurenților au fost evaluate de un juriu competent, juriu format din prof. Tatiana Vîntur, inspector școlar pentru activități extrașcolare, prof. Valentin Ianoș de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, prof. Daniel Aniculăiesi de la Palatul Copiilor Suceava și prof. Ciprian Pomohaci de la Clubul Copiilor Rădăuți. La final, toți participanții au primit diplome și medalii, trofeul festivalului fiind câștigat de către doi elevi foarte bine pregătiți, David Hatmanu de la Iași și Matei Babalean de la Suceava.

Coordonatorii proiectului ”Primăvara muzicală a copiilor”, ediția a XIII-a, au fost prof. Alina Roanta și prof. dr. George Mucea de la Clubul Copiilor Rădăuți. Organizatorii au adus mulțumiri Primăriei municipiului Rădăuți, care a pus la dispoziție spațiul de la Galeria de Artă, loc cu o bogată încărcătură culturală, propice  organizării și desfășurării de astfel de activități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Primăvara muzicală a copiilor”, la Clubul Copiilor Rădăuți.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Primăvara muzicală a copiilor”, la Clubul Copiilor Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei