Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 63 (7980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Lucrări avansate

Piața George Enescu, modernizată și cu parcare subterană, va fi dată în folosință până la 1 iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai mari investiții ale municipalității sucevene, realizată din fonduri proprii (bani de la bugetul local și credite), cea de modernizare a Pieței George Enescu (Piața Mică), care va avea inclusiv parcare subterană, este în curs de finalizare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a făcut recent o nouă verificare în teren a stadiului de execuție, este încrezător că aceasta va putea fi dată în folosință în aproximativ două luni.

„Lucrările de modernizare a Pieței George Enescu, prevăzută cu parcare subterană, sunt în curs de finalizare. Stadiul de execuție fizică a lucrărilor este realizat 85%, iar execuția financiară este de 77%. Până acum s-au decontat 10.053.486,56 lei din totalul de 13.067.507,99 lei. Se lucrează la finisaje în Hala Centrală, sunt finalizate în mare parte lucrările la parcarea subterană și s-au montat cele două stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Este în curs de finalizare și adăpostul pentru Apărarea civilă.
De asemenea panta de acces în parcarea subterană este betonată, fiind  în curs de amenajare. Mai sunt de finalizat instalațiile electrice pentru curenți tari și curenți slabi, precum și instalațiile de încălzire. De asemenea, trebuie montate cele două centrale termice (achiziționate) pentru încălzire și apă caldă, iar pe exteriorul clădirii trebuie montați pereții de fibrociment”, a precizat Ion Lungu, după verificările făcute în teren.

Pentru ca piața modernizată să poată fi dată în folosință vor mai fi achiziționate și o serie de dotări, în primul rând mese noi, termenul limită până la care se dorește darea în funcțiune fiind 1 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piața George Enescu, modernizată și cu parcare subterană, va fi dată în folosință până la 1 iunie.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piața George Enescu, modernizată și cu parcare subterană, va fi dată în folosință până la 1 iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei