Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 34 (7951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protecție

Parapet din beton în dreptul gropii în care au murit doi oameni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un parapet din beton a fost amplasat pe drumul județean de la Liteni-Moara, în dreptul gropii în care a căzut mașina în care se aflau o tânără de 21 de ani și bunicul său. Acest obstacol greu a fost amplasat ca măsură de protecție pentru mașinile care circulă dinspre Liteni spre Berchișești. De principiu, în zonă nu se merge cu viteză și se circula intermitent, prin semafor.

Tragedia de marți la prânz a arătat însă că în anumite condiții se pot produce nenorociri.

După autopsie și din datele medicale analizate rezultă că bărbatul de la volan, în vârstă de 75 de ani, este posibil să fi avut o criză diabetică, care l-a dus în stare semi-conștientă sau inconștientă. Altfel nu se explică de ce acesta nu a intrat prin zona de deviere a traficului, mai ales că știa bine drumul.  

Martorii oculari au relatat că mașina se deplasa cu viteză foarte redusă și așa s-a îndreptat spre groapa cu apă adâncă de 4-5 metri. Șoferul a trecut de semafor, iar mașina a mers tot înainte, ca și cum nu ar mai fi fost controlată.

Așadar, accidentul în sine s-a produs pe fondul unui cumul de factor defavorabili. Trist, foarte trist este că doi oameni și-au pierdut viața în condiții atât de dramatice.

Serviciul de Poliție Rutieră Suceava a început o acțiune de verificare a semnalizării drumurilor județene aflate în șantier, cele cuprinse în Axa rutieră Suceava-Iași. Totuși, parapetul din beton amplasat la Liteni nu a fost cerut expres de Poliția Rutieră, fiind pus de constructor ca măsură de prevenție în plus, pe lângă semnalizarea existentă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parapet din beton în dreptul gropii în care au murit doi oameni.
 Vizualizări articol: 1003 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parapet din beton în dreptul gropii în care au murit doi oameni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei