Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 34 (7951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Gheorghiță Mîndruță: A fost nevoie ca parlamentarii USR să meargă în nenumărate ședințe și întâlniri la CNAIR, pentru ca podul de la Milișăuți să fie reabilitat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul USR-PLUS Suceava, senatorul Gheorghiță Mîndruță, a declarat că podul de pe DN 2H de la Milișăuți va fi reabilitat după ce parlamentarii USR au fost în nenumărate rânduri la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a solicita începerea acestor lucrări. Gheorghiță Mîndruță a făcut aceste precizări după ce anunțul cu privire la semnarea contractului pentru începerea lucrărilor de reabilitare a acestui pod a fost făcut de deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan. „Domnule Șoldan, podul de la Milișăuți are probleme încă din vara anului 2018, când erați la putere. A fost nevoie ca parlamentarii USR să meargă în nenumărate ședințe și întâlniri la CNAIR, pentru ca podul de la Milișăuți să fie reabilitat.

A fost nevoie ca primarul orașului să facă vizite la București și să solicite urgentarea lucrărilor, dată fiind importanța maximă a podului ce leagă Suceava de Rădăuți. A fost nevoie de întrebări către CNAIR din partea Asociației Rădăuțiul Civic cu privire la stadiul lucrărilor, pentru ca instituțiile competente să observe că podul de la Milișăuți nu a fost uitat de lume”, a spus Mîndruță.

El i-a transmis lui Gheorghe Șoldan că podul de la Milișăuți are probleme încă din vara anului 2018, când PSD era la putere, iar în 2022 social-democrații au votat împotriva unui amendament la buget pentru repararea podului. „Unde vă este contribuția?”, l-a întrebat liderul USR-PLUS pe deputatul PSD. El a arătat că a avut numeroase discuții la CNAIR pe această temă, care au rămas fără rezultat, și a depus un amendament la bugetul de stat pentru anul 2022, care prevedea alocarea a cinci milioane de lei pentru reabilitarea podului de la Milișăuți.

„PSD a votat împotriva acestui amendament, acesta fiind respins. Unde ați fost atunci, domnule Șoldan? Sau poate votul împotriva amendamentului arată implicarea PSD-ului?                        

Și pentru ca ipocrizia să fie dusă până la capăt, astăzi, la nici două luni de la votul împotrivă, anunțați cu surle și trâmbițe că a fost nevoie de guvernarea și implicarea PSD pentru că acest contract să fie semnat? Domnule deputat, la votarea bugetului nu era nevoie de implicarea PSD-ului?

Omiteți deci cu bună-știință să menționați că PSD a avut la dispoziție luni întregi să facă ceva pentru pod și nu a făcut-o nici când a avut ocazia să voteze un amendament necesar la buget. Prin urmare, semnarea acestui contract este doar rezultatul eforturilor depuse în ultimul an de parlamentari USR.

A fost nevoie ca PSD să iasă de la guvernare pentru ca o problemă care trena de doi ani și jumătate să fie rezolvată cu ajutorul intervențiilor parlamentarilor USR-PLUS de Suceava”, a mai declarat Gheorghiță Mîndruță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghiță Mîndruță: A fost nevoie ca parlamentarii USR să meargă în nenumărate ședințe și întâlniri la CNAIR, pentru ca podul de la Milișăuți să fie reabilitat.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghiță Mîndruță: A fost nevoie ca parlamentarii USR să meargă în nenumărate ședințe și întâlniri la CNAIR, pentru ca podul de la Milișăuți să fie reabilitat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei