Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 34 (7951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

ENEL a depus plângeri penale împotriva angajaților care au ”transferat” abuziv clienți de la altă companie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania ENEL, care asigură atât servicii de furnizare a energiei electrice, cât și a gazului metan, a reacționat după ultimul material publicat de ”Monitorul de Suceava”. Potrivit comunicatului remis, s-au făcut deja o serie de plângeri penale împotriva unor angajați de la partenerul local din Suceava, iar unele persoane au fost concediate.

“Verificăm situația semnalată și, dacă sunt constatate încălcări ale regulilor, atunci luăm măsurile care se impun, prin sesizarea autorităților de control și penalizarea partenerului din zonă. Precizăm că a fost demarat un control al activității partenerului de vânzări din Suceava tocmai pentru a preveni astfel de derapaje și că, în urma primelor verificări, contractele de muncă ale angajaților implicați în cazurile reclamate și în care s-au constatat încălcări ale regulilor au fost desfăcute. Mai mult, firma locală parteneră a depus plângere penală împotriva respectivilor agenți de vânzări. Reiterăm faptul că nu tolerăm aceste practici și depunem eforturi constante pentru a le preveni, prin instruirea periodică a agenților de vânzări și prin îmbunătățirea calității serviciilor noastre”, se arată în comunicatul ENEL.

Plângeri penale, aproximativ 30 la număr, au fost formulate săptămâna trecută și de reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Suceava. Aceștia au ajuns la concluzia că sesizările primite de la cetățeni au conotații penale, astfel încât au transmis datele către Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Suceava. Ca atare, compania ENEL va face obiectul unor ample cercetări penale după ce zeci de persoane s-au plâns că au ajuns peste noapte clienții acestui furnizor, deși nu au depus niciodată vreo solicitare în acest sens și nici nu au semnat efectiv vreun document. Despre o parte din aceste cazuri, cotidianul ”Monitorul de Suceava” a scris de la începutul acestui an, iar unele situații au fost remediate de cei de la ENEL. Mai exact, contractele abuzive au fost anulate, iar consumatorii au revenit la situația anterioară. Asta nu înseamnă însă că faptele penale nu există, iar în aceste cazuri se poate vorbi nu doar de fals în înscrisuri, ci și de folosirea datelor personale fără acceptul celor în cauză. Poate cel mai frapant caz a fost al unei femei din Gura Humorului, care a primit un contract de la ENEL semnat de soțul care era mort de doi ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ENEL a depus plângeri penale împotriva angajaților care au ”transferat” abuziv clienți de la altă companie.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ENEL a depus plângeri penale împotriva angajaților care au ”transferat” abuziv clienți de la altă companie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei