Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 34 (7951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ce cote de piață au cei mai buni jucători din FIFA 22?

Cei mai valoroși fotbaliști din FIFA 22 nu au întotdeauna și cea mai bună cotă de piață. Asta deoarece în evaluările făcute în realitate se iau în calcul și alți factori, precum vârsta, care joacă un rol foarte important.

 

Așadar, iată ce cote de piață au pe Transfermarkt cei mai valoroși fotbaliști din FIFA 22:

1. Lionel Messi (60 de milioane de euro)- Starul argentinian este cel mai valoros fotbalist din FIFA 22, având un scor de 93. În ce privește evaluările făcute de Transfermarkt, cota lui Messi este de doar 60 de milioane de euro. În urmă cu doi ani, Messi era evaluat la 180 de milioane de euro, dar cota sa a scăzut considerabil. În momentul transferului de la FC Barcelona la PSG era evaluat la 80 de milioane de euro, iar acum cota sa de piață a scăzut și mai mult. Messi rămâne însă unul dintre cei mai buni jucători din istorie, chiar dacă la PSG nu a rupt gura târgului până acum. În Champions League s-a descurcat ceva mai bine, cu 5 goluri marcate, dar în Ligue 1 a dezamăgit. El este așadar al 49-a lea fotbalist din lume conform evaluărilor făcute de Transfermarkt.

2. Robert Lewandowski (50 de milioane de euro)- Ratingul său din FIFA este de 92, dar în realitate cota de piață este de doar 50 de milioane de euro. Lewandowski este așadar al 78-lea fotbalist din lume din acest punct de vedere și al 13-lea din Bundesliga. Polonezul este însă un marcator desăvârșit, golgheterul lui Bayern Munchen din ultimii ani. Și-a dovedit capacitatea de a înscrie și în acest sezon de Champions League, în care are 9 goluri în 6 meciuri. De altfel, dacă ne uităm pe cote pariurivedem că Lewandowski este principalul favorit să fie golgheterul Champions League în acest sezon. Are cota 1.67 și îi întrece pe Sebastian Haller (cota 3.50) și Mohamed Salah (cota 9.00).

3. Cristiano Ronaldo (35 de milioane de euro)- Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo ocupă locul 3 în topul celor mai valoroși fotbaliști din FIFA 22, cu un scor 91. Cota sa de piață din realitate a scăzut considerabil în ultimii ani. Dacă în 2018 era evaluat la 120 de milioane de euro, acum mai valorează doar 35 de milioane de euro. Portughezul rămâne însă unul dintre cei mai importanți oameni din lume și recent s-a discutat inclusiv despre posibilitatea ca el să semneze pentru Real Madrid sau PSG. Din vara anului trecut joacă la Manchester United, unde nu s-a adaptat în totalitate, dar chiar și așa a înscris goluri importante pentru gruparea de pe Old Trafford. Iar palmaresul lui Ronaldo este unul impresionant și cu siguranță este unul dintre cei mai buni jucători din istoria acestui sport.

3. Kevin de Bruyne (90 de milioane de euro)- Fotbalistul în vârstă de 30 de ani are un rating de 91 în FIFA 22 și impresionează prin pasele sale reușite și prin șuturile de la distanță, foarte precise. De Bruyne are în continuare o cotă de piață foarte bună, chiar dacă în scădere. În decembrie 2019, belgianul era evaluat de Transfermarkt la 150 de milioane de euro. În acest moment, De Bruyne este al șaptelea cel mai bine cotat fotbalist din lume și al patrulea din Premier League. El este un om de bază la Manchester City, dar și la naționala Belgiei, pentru care a marcat de 23 de ori în 88 de partide. Desigur, se adaugă și numeroasele pase decisive oferite. De Bruyne este considerat, de altfel, cel mai bun pasator din istoria recentă.

3. Kylian Mbappe (160 de milioane de euro)- Cel mai bine cotat fotbalist din lume ocupă locul 3 în topul celor mai valoroși jucători din FIFA 22, având un rating de 91. Mbappe are doar 22 de ani și este considerat viitorul star al fotbalului mondial, după ce a convins prin evoluțiile sale de la PSG. A intrat în ultimele 6 luni de contract, iar despre posibilitatea ca el să semneze cu Real Madrid s-a discutat intens în ultima perioadă. Francezul impresionează prin viteză și tehnică și prin capacitatea de a înscrie din orice situație. În aceste condiții, nu e întâmplător faptul că Arsene Wenger l-a comparat cu legendarul Pele. PSG încearcă însă să îl convingă să semneze prelungirea contractului, în timp ce Mbappe a declarat că nu a luat deocamdată o decizie. El a avut o cotă de piață chiar și mai bună, de 200 de milioane de euro, dar aceasta este în ușoară scădere. În orice caz, Mbappe este un jucător pe care toată lumea îl dorește, atât la FIFA cât și în viața reală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce cote de piață au cei mai buni jucători din FIFA 22?.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce cote de piață au cei mai buni jucători din FIFA 22?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei