Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 17 (7934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură procurori

Individul care l-a amenințat pe Daniel Bodnar, eliberat sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 28 de ani, din Vicovu de Sus, care l-a amenințat în direct pe Facebook pe activistul de mediu Daniel Bodnar a revenit în libertate, la expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore.

Decizia procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a fost însoțită de impunerea măsurii controlului judiciar. Petrică Begean, în vârstă de 28 de ani, are impuse mai multe obligații și restricții. Printre altele, nu are voie să ia legătura în vreun fel cu Daniel Bodnar și nici să se apropie de locuința acestuia. Dacă va încălca vreuna din măsuri, individul va fi arestat preventiv.

”Fac acest video pentru Daniel Bodnar. Să știi că Garda Forestieră a fost la noi, ți-ai făcut de lucru cu țiganii de-amu Danieluț... de acum nu că nu ai să mai poți merge cu picioarele, nu ai să mai poți mânca cu mâinile, îți promit eu că îți rup picioarele. Te anunț în direct amu...”, sunt vorbele care l-au adus după gratii pe individ.

Un control al Poliției și Gărzii Forestiere Suceava s-a derulat la un depozit de lemne care aparține tatălui tânărului în vârstă de 28 de ani. Din informațiile noastre, acest control nu are nici o legătură cu Daniel Bodnar, care se află la Cluj-Napoca, unde a început un nou program de recuperare.

Controlul la depozitul de lemne a găsit multe probleme și neconcordanțe între cantitățile de lemn din depozit și cele din acte. La finalul acțiunii de control se vor comunica măsurile de sancționare.

 

Polițiștii s-au autosesizat și au acționat imediat, în baza plângerii depuse de activist

După ce imaginile cu mesajul de mai sus au împânzit rețelele de socializare, inclusiv activistul postând amenințările pe pagina sa, polițiștii s-au autosesizat și l-au contactat pe Bodnar. I s-a explicat că este nevoie de depunerea unei plângeri pentru a se deschide dosar penal. 

Activistul de mediu se afla în municipiul Cluj-Napoca și a depus o sesizare online pe adresa oficială a IPJ Suceava.

Plângerea a fost direcționată imediat către Poliția Orașului Vicovu de Sus, având în vedere că cel care proferează amenințările este vicovean.

”În urma audierilor și materialului probator administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la mai puțin de 5 ore de la postarea în spațiul online a imaginilor incriminatorii, autorul, un bărbat de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Bărbatul de 28 de ani a fost transferat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu. 

Având în vedere imaginile postate chiar de autor, infracțiunea a fost mai mult decât evidentă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care l-a amenințat pe Daniel Bodnar, eliberat sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 1286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care l-a amenințat pe Daniel Bodnar, eliberat sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei