Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 16 (7933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

5 motive pentru a vă achiziționa anvelope auto noi

Întreținerea corectă a vehiculului dvs. nu numai că îi prelungește durata de viață, dar vă economisește și o sumă forfetară din costurile de reparații și întreținere. O modalitate eficientă de a prelungi longevitatea mașinii dvs. este să păstrați cele 4 anvelope auto în stare bună. Cu toate acestea, este înțelept să le înlocuiți pe cele uzate cu anvelope auto noi, deoarece anvelopele bune asigură siguranța vehiculului, oferă o tracțiune mai bună și oferă o experiență de condus mai bună.

Mulți oameni sunt reticenți în a cumpăra anvelope auto noi pentru a economisi bani, dar costul este minim dacă este comparat cu numeroasele beneficii pe care le oferă.

 

Asigură o siguranță mai bună

Dacă conduceți mult sau mergeți des în excursii cu cei dragi, siguranța este caracteristica căreia ar trebui să îi acordați atenție în primul rând. În funcție de calitatea anvelopelor și de starea drumurilor pe care circulați, un set de anvelope noi vă va menține pe dumneavoastră și pe pasagerii dumneavoastră în siguranță pentru următorii 100.000 până la 160.000 de kilometri de condus.

 

O tracțiune mai bună

Anvelopele noi facilitează oprirea, mersul și întoarcerea vehiculului. Acestea au modele mai bune ale benzii de rulare care le ajută având o aderență mai bună pe suprafața drumului. Așadar, indiferent dacă pe șosea este murdărie, noroi, zăpadă sau apă, un set de anvelope Michelin noi vă va salva mașina de alunecări și derapaje.

Modul în care anvelopele dumneavoastră se comportă în diferite condiții de drum și meteo (cum ar fi zăpada, ploaia, murdăria și noroiul) depinde în mare măsură de compoziția lor și de durata de viață a benzii de rulare. Anvelopele mai moi, cu profiluri mai „cărnoase", sunt excelente pentru zăpadă și noroi, dar vă vor afecta performanțele și consumul de benzină în timpul verii.

Cea mai bună opțiune este să găsiți o anvelopă care să îndeplinească toate specificațiile dumneavoastră de condus. Dacă locuiți într-o zonă cu patru anotimpuri, ar fi mai bine să aveți două seturi de anvelope auto (care pot fi ușor schimbate în funcție de anotimp) pentru a vă îmbunătăți siguranța și eficiența în diferite condiții meteorologice. Dacă locuiți într-un mediu cald și ploios, atunci o anvelopă cu un stil mai performant, cu o bandă de rulare cu apă moale, va fi mai benefică pentru nevoile dvs. de tracțiune. În orice caz, faceți câteva cercetări pentru a vedea ce va funcționa cel mai bine pentru dumneavoastră.

 

Un kilometraj mai bun

Anvelopele vechi au un profil neuniform al benzii de rulare care necesită un efort mai mare din partea șoferului pentru a mișca și a întoarce mașina, ceea ce afectează în mod direct consumul de combustibil. Prin înlocuirea lor cu unele noi, puteți reduce consumul de combustibil al autovehiculului dumneavoastră. Cu toate acestea, pentru a asigura o eficiență maximă a consumului de combustibil și pentru a preveni uzura prematură, cereți mecanicilor să le monteze, să le alinieze, să le echilibreze și să le umfle în mod corespunzător.

 

O performanță mai bună pe șosea

Anvelopele uzate au o bandă de rulare mică sau nu mai au deloc. Drept urmare, trebuie să munciți mai mult, iar mașina dvs. trebuie să împingă mai multă putere la sol pentru a frâna sau pentru a lua orice viraj. În plus, acestea îngreunează și oprirea rapidă a mașinii în caz de urgență, ceea ce poate duce la accidente. Așadar, cumpărați anvelope auto noi pentru a obține performanțe mai bune de la vehiculul dumneavoastră.

 

Conducerea confortabilă

În cele din urmă, ultimul beneficiu al unui set nou de anvelope este modul în care acestea vă pot face să vă simțiți. Anvelopele noi cu benzi de rulare și modele cu funcționare mai profundă sunt excelente pentru călătoriile lungi, deoarece oferă șoferului o călătorie mai lină. De asemenea, anvelopele noi sunt mai puțin zgomotoase în comparație cu cele uzate. Amândoi acești factori sunt uriași pentru cei care fac naveta de dimineață sau care fac frecvent călătorii lungi pe autostradă. Anvelopele zgomotoase și inconfortabile pot transforma foarte repede o călătorie în vacanță într-un coșmar.

Așadar, cumpărarea de anvelope noi vă poate oferi o conducere cu adevărat silențioasă, lină și confortabilă, în special atunci când faceți călătorii lungi pe autostradă.

 

Când să vă înlocuiți anvelopele vechi?

Ar trebui să înlocuiți anvelopele dacă acestea par uzate sau prezintă urme de metal. Cu toate acestea, puteți contacta un atelier de reparații auto pentru a afla câtă viață a benzii de rulare a rămas în ele. Mecanicii atelierului vă pot oferi, de asemenea, sugestii valoroase în ceea ce privește achiziționarea de anvelope auto noi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5 motive pentru a vă achiziționa anvelope auto noi.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
5 motive pentru a vă achiziționa anvelope auto noi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei