Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 3 (7920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Strategii agresive de Craps care să-ţi maximizeze profitul

Jocul de Craps este mai cunoscut jucătorilor din ţară sub denumirea de Barbut. Dacă ai jucat măcar o dată acest joc, ştii cu siguranţă că se poate paria pe rezultatul aruncării a 2 zaruri pe o masă de joc, unde se găsesc de altfel şi tipurile de pariuri acceptate de joc.

Ca în majoritatea altor jocuri de noroc există şi aici pariuri „sigure” care aduc o cotă de 1:1. Pariezi deci o sumă de bani şi în caz de câştig o dublezi. Pentru jucătorii mai curajoşi, există însă şi câteva pariuri agresive de-a dreptul, pe care le vom detalia în rândurile următoare.

 

Crucea de Fier

Cu siguranţă că oferte pariuri sportive ai parcurs multe ca jucător, dar poate că ai omis să pariezi şi la un joc inedit, unde zarurile sunt la putere. Un aruncător, în limbaj profesionist shooter, este cel care aruncă cele 2 zaruri în jocul de Craps şi care aduc sau nu câştiguri. Pentru a avea parte de un câştig mare, există disponibilă strategia care implică Crucea de Fier, o metodă de pariere agresivă care speculează posibilitatea de a face rapid bani frumoşi din jocul de Craps.

Aşa cum ştii deja, cea mai pariată aruncare este cea care dă ca rezultat numărul 7 sau 11, un rezultat de 12 însemnând Craps. Dacă 7 sau 11 ies de la prima aruncare, rezultatele de 2,3 şi 12 duc la pierderea pariului depus. Crucea de Fier este o strategie care elimină din start numărul 7, oferind şanse de pariere pe toate celelalte. Ca să faci acest lucru, va trebui să depui pariuri egale ca valoare, pentru a acoperi toate celelalte variante de rezultat al aruncării de zaruri.

Strategia de a paria în acest mod este considerată a aduce cele mai mari şanse de câştig celui care o aplică. Totuşi, trebuie să ai în vedere şi faptul că numărul 7 este cel mai des rezultat obţinut în acest joc, deci va trebui să speculezi momentul în care apelezi la Crucea de Fier.

Poate că vei lua ca moment de plecare a doua aruncare după ce se obţine 7, sau poate că îţi vei stabili o strategie complementară care să te ajute să maximizezi profitul. Totul ţine şi de experienţă dar şi de flerul tău de jucător, aşa că nu ezita să le pui pe amândouă la treabă.

 

Vârtejul

La fel ca şi un vârtej, această strategie se poate dovedi ameţitoare pentru bugetul tău personal de joc. Explicaţia se leagă de faptul că această tehnică de pariere în Craps este una dificil de materializat, dar dacă reuşeşti acest lucru, recompensa este una pe măsură.

În cazul aplicării acestei strategii de pariere, marginea de casă este una de peste 13%, ceea ce face ca şansele tale de reuşită să fie considerabil mai mici. Dacă cunoşti acest lucru şi eşti şi un jucător conservator din fire, atunci această tehnică este puţin probabil să fie aplicată în jocul tău.

Dar dacă te gândeşti totuşi să o aplici, va trebui să pariezi pe numerele 2, 3, 7, 11 şi 12. Pleci de la cel mai mic rezultat şi ajungi la cel mai mare, trecerea abruptă de la unul la altul dând de altfel şi numele acestei strategii.

Singura problemă cu aplicarea acestei tehnici agresive de pariere este că ţi se solicită un buget mare de joc. Joci cu alte cuvinte la 2 capete, fie îţi maximizezi rapid profiturile fie ajungi foarte rapid să dai faliment.

Depinde cât de mult prevalează câştigurile în dauna unei experienţe de joc care să aducă şi distracţie. Tu eşti în final cel care decizi ce faci cu banii tăi, tehnica vârtejului implicând luarea unei decizii care este strict apanajul tău de jucător.

 

Pariurile la Craps

Jocul de Craps este unul frumos atât prin modul în care se desfăşoară cât şi prin pariurile multiple pe care le poţi depune aici. Pentru că se folosesc 2 zaruri, rezultatul aruncării acestora aduce pe masa de joc 36 de posibile combinaţii.

Aceste combinaţii implică sume care dau valori între 2 şi 12, pe care le vei putea paria în acest joc. Deşi este un joc de noroc, specialiştii confirmă faptul că este mai probabil să câştigi cu rezultate de mijloc decât cu cele de margine.

Lăsând la o parte acest aspect, trebuie să cunoşti faptul că pariurile la jocul de Craps se împart în 3 mari categorii:

Pariurile aşa zise de „linie” care cuprind la rândul lor următoarele posibilităţi:

  • Pariul Pass Line, care dă posibilitatea de pariere pe numerele 7 şi 11 obţinute încă de la prima aruncare
  • Pariul opus, cunoscut sub denumirea de Don’t Pass Line, care speculează obţinerea unui rezultat al aruncării de 2 sau 3
  • Come este pariul care arată că eşti câştigător dacă se obţine 7 şi 11 şi pierzi dacă iese 2, 3 sau 4
  • Don’t Come, identic cu cel de Don’t Pass Line, însă se depune după prima aruncare

Pariurile pe o singură aruncare, care cuprind:

  • O gamă de pariuri Roll 2, 3, 7, 11 şi 12, cele mai mari ca şi cote fiind extremele, care oferă cote de 30:1
  • Roll Craps, caz în care vei paria pe un rezultat probabil de 2, 3 sau 12, cu o cotă de 7:1
  • The Horn, un pariu care dă posibilitatea de câştig pe numerele 2,3,11 şi 12
  • The Field, unde se oferă la pariere numerele 2,3,4,9,10,11 şi 12. În afară de 2 şi 12 care au o cotă de 2:1, celelalte plătesc 1:1

Pariurile care implică mai multe aruncări:

  • Hard Way, care aşa cum arată şi numele presupune calea mai grea, adică obţinerea rezultatului de 4, 6, 8 sau 10 cu ajutorul dublelor
  • Big 6 şi 8, care trebuie obţinut înaintea unei aruncări cu rezultat 7, caz în care vei avea o cotă de câştig de 2:1
  • Place&Buy, pariul putând să fie derulat după stabilirea unui număr punct şi înainte de un rezultat 7, caz în care poţi paria pe numerele 4,5,6,8,9 şi 10

 

Concluzie

Dacă eşti un jucător în căutarea unui profit maxim, aceste strategii agresive te pot duce mai aproape de îndeplinirea acestui obiectiv. Gândeşte însă de 2 ori înainte de a aplica una dintre ele şi nu uita că jocul responsabil este cheia care îţi oferă în final o experienţă de joc unică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strategii agresive de Craps care să-ţi maximizeze profitul.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategii agresive de Craps care să-ţi maximizeze profitul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei