Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 288 (7900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

Primăria Câmpulung Moldovenesc a dat startul sărbătorilor de iarnă cu aprinderea luminilor de Crăciun și un superb foc de artificii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Câmpulung Moldovenesc a dat startul sărbătorilor de iarnă din acest municipiu cu aprinderea luminilor de Crăciun și un superb foc de artificii. Platoul central din Câmpulung Moldovenesc a fost umplut până la refuz de mii de locuitori ai acestui municipiu, de la cei mai mici și până la cei mai mari, care au ținut să fie prezenți „la cel mai așteptat eveniment al anului”, cum l-a numit primarul Mihăiță Negură, aprinderea luminilor de Crăciun. De pe scena amplasată pe platoul central al municipiului, primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, înconjurat de mai mulți copii, a dat startul numărătorii inverse pentru aprinderea luminilor.

În uralele tuturor celor prezenți au fost aprinse luminițele din cupola care acoperă platoul central și din bradul de Crăciun, precum și ale tuturor instalațiilor amplasate în zona centrală a municipiului. „Iată-ne la cel mai așteptat eveniment al anului la Câmpulung Moldovenesc, aprinderea luminițelor de sărbătorile de iarnă. Dragi câmpulungeni, acest eveniment dă startul tuturor sărbătorilor de iarnă mult așteptate de noi, cei mai în vârstă, dar în special de către copii”, le-a transmis Mihăiță Negură celor prezenți.

El a ținut să amintească și programul pregătit de primărie pentru sărbătorile de iarnă. Astfel, Mihăiță Negură a spus că pe 22 decembrie, de la ora 13:00, Moș Crăciun va veni cu sacul plin de daruri pentru copiii din Câmpulung Moldovenesc prezenți la eveniment, precum și pentru toți elevii din municipiu premiați la diverse concursuri. El a adăugat că pe 27 decembrie va avea loc evenimentul „Datini și obiceiuri la Câmpulung Moldovenesc”, „un deosebit spectacol de tradiții, păstrate cu grijă de gospodarii câmpulungeni, în lada de zestre a bucovinenilor”. După aprinderea luminilor de Crăciun, toți cei prezenți au asistat la un superb foc de artificii oferit de primărie. După acest moment, toți cei prezenți au asistat la un spectacol de colinde oferit de tineri talentați de la Clubul copiilor din localitate și de cunoscuta solistă de folclor Geta Zbranca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung Moldovenesc a dat startul sărbătorilor de iarnă cu aprinderea luminilor de Crăciun și un superb foc de artificii.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Câmpulung Moldovenesc a dat startul sărbătorilor de iarnă cu aprinderea luminilor de Crăciun și un superb foc de artificii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei