Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 286 (7898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Dar din dar

”Moș Nicolae” a sosit luni dimineață la copiii Centrului Școlar de Educație Incluzivă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 300 de copii care învață la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava au avut parte luni dimineață de una din cele mai frumoase surprize. Aceștia au primit cadouri de ”Moș Nicolae” constând în dulciuri și alte produse cum ar fi alune sau covrigei. Rolul de ”Moș Nicolae” l-a jucat suceveanul Andrei Bacoș, care este un ”recidivist” în materie. Acțiunea s-a derulat prin intermediul Asociației ”Bucovina Civică” din care face parte și Vasile Bolohan, un sucevean care lucrează în Anglia, dar care este implicat, la fel ca și Andrei Bacoș, în acțiuni caritabile.

”Este prima acțiune derulată prin noua asociație și sper că vor fi multe altele în viitor. Iar copiii de la acest centru școlar merită toată atenția și nu doar o dată pe an. Sunt copii cu totul speciali, care au nevoie de o atenție deosebită”, a mărturisit Andrei Bacoș.

Pentru a le face ziua mai frumoasă acestor copii a fost nevoie de mai mult de 12.000 de lei, bani care au venit de la diferiți oameni cu inimă mare. Și Vasile Bolohan a avut un mesaj pentru cei care s-au implicat în succesul acțiunii de luni dimineață. ”Nu încercăm să demonstrăm nimănui nimic, ci ne dorim să aducem puțină bucurie în suflet, cu mici cadouri, copiilor cu probleme speciale de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, de «Moș Nicolae»! Să dăm puțin din ce ne-a dat Dumnezeu! Mulțumim din inimă celor care deja ne-au sprijinit acțiunea, cât și celor care ne mai pot sprijini astăzi sau mâine”, a arătat Vasile Bolohan. Acțiunea din dimineața zilei de 6 decembrie vine la scurt timp după o alta care l-a avut în prim-plan pe Andrei Bacoș. Acesta a adunat nu mai puțin de 40 de saci de gunoaie de pe spațiul verde situat pe partea dreaptă, direcția Centru - Burdujeni, Calea Unirii, din municipiul Suceava. A fost modul în care suceveanul și-a petrecut Ziua Națională a României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Moș Nicolae” a sosit luni dimineață la copiii Centrului Școlar de Educație Incluzivă.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Moș Nicolae” a sosit luni dimineață la copiii Centrului Școlar de Educație Incluzivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei