Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 285 (7897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ajutor

Bogdan Gheorghiu anunță că îl va sprijini pe Daniel Cadariu pentru a avea un mandat de lungă durată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunțat că îi va acorda tot sprijinul actualului ministru al Antreprenoriatului și Turismului, suceveanul Daniel Cadariu, pentru ca acesta să aibă un mandat de lungă durată. Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu au avut o întâlnire în cadrul căreia principala temă de discuție a fost legată de reformele asumate prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), cu accent pe operaționalizarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor (OMD), dar și pe proiectele privind rutele culturale. Gheorghiu a arătat că discuția a fost orientată și spre alte măsuri de interes pentru mediul de afaceri românesc, care urmează a fi implementate în acord cu Programul de guvernare.

„Mă bucur că un sucevean liberal a preluat portofoliul Antreprenoriatului și Turismului, esențial pentru a dezvolta comunitățile locale prin susținerea inițiativelor private. Domnul Cadariu înțelege bine ce înseamnă investițiile şi ajutorul de care are nevoie antreprenorul român. Îl voi susține pentru ca mandatul cu care a fost învestit să fie unul de lungă durată şi să facă față provocărilor pe care administrația centrală le presupune. Îi doresc mult succes şi îl asigur că îi voi pune la dispoziție toată experiența pe care am acumulat-o în ultimii doi ani, ca ministru al Culturii", a spus deputatul Bogdan Gheorghiu.

La rândul său, ministrul Daniel Cadariu a arătat că din punctul său de vedere există soluții pentru toate ramurile antreprenoriale din România. „O primă prioritate va fi reintroducerea voucherelor de vacanță începând cu anul 2022. Știu că pentru regiunile turistice din țara noastră şi pentru firmele care activează în acest domeniu reprezintă o gură de oxigen. O atenție sporită va fi acordată și promovării turismul rural şi balnear, mai ales că România are 31 de stațiuni balneare, care vor beneficia în viitorul apropiat de un program de investiții în baza unei scheme de până la 200.000 euro”, a spus Cadariu. El a adăugat că politicile publice care vor fi promovate trebuie să contribuie la creșterea calității serviciilor turistice şi a numărului locurilor de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu anunță că îl va sprijini pe Daniel Cadariu pentru a avea un mandat de lungă durată.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bogdan Gheorghiu anunță că îl va sprijini pe Daniel Cadariu pentru a avea un mandat de lungă durată1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei