Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 278 (7890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

Interpress SRL, firma care editează ziarul Monitorul de Suceava, s-a situat pe primul loc în Topul județean al firmelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava a premiat și anul acesta cele mai profitabile companii sucevene. Topul Firmelor 2020 – Gala Excelenței în Afaceri 2021 a marcat rezultatele obținute de economia suceveană în 2020, an marcat de pandemia de Covid-19, și măsurile restrictive impuse pentru prevenirea răspândirii acestui virus. În cadrul topului întocmit de CCI Suceava, firma care editează ziarul Monitorul de Suceava, SC Interpress SRL, s-a clasat pe primul loc la categoria întreprinderi mici, secțiunea „Activități de editare a ziarelor”.

Referitor la ediția de anul acesta, președintele CCI Suceava, Nicolae Troașe, a precizat că Topul Firmelor 2020 – Gala Excelenței în Afaceri 2021, aliniat contextului actual și fără cadrul festiv obișnuit, a reprezentat în continuare un element de referință ce consolidează cultura de afaceri a județului Suceava, confirmând faptul că economia suceveană funcționează și are rezultate. „CCI Suceava, constrânsă legal de măsurile restrictive, își continuă tradiția, respectând etalonul consacrat al premierii celor mai performante afaceri și celor mai semnificative sectoare de activitate la nivel județean din punct de vedere al rezultatelor economico-financiare, respectiv comerț, industrie, transporturi și construcții”, a spus Nicolae Troașe.

El a arătat că pandemia de Covid-19 a produs schimbări majore în activitatea oricărei afaceri, astfel că meritul inovării și al depășirii acestor momente dificile aparține în deplinătate devotamentului antreprenorilor locali. Troașe a precizat că CCI Suceava, în calitate de promotor al afacerilor locale, continuă susținerea și promovarea mediului de afaceri sucevean prin furnizarea cu profesionalism a numeroase servicii. „Felicitări tuturor celor premiați pentru profesionalism, muncă și tenacitate. Rezultatele pozitive obţinute de către companii în anul 2020, un an cu provocări și dificultăți inedite, reprezintă o reușită pentru mediul economic sucevean, iar Camera de Comerț și Industrie Suceava și-a propus să felicite succesul, perseverența și devotamentul antreprenorilor locali”, le-a transmis Nicolae Troașe oamenilor de afaceri suceveni. El a remarcat faptul că numărul firmelor care îndeplinesc criteriile de participare la Topul Firmelor, stabilite prin aplicarea unui soft la nivel naţional, a fost și în acest an în creştere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpress SRL, firma care editează ziarul Monitorul de Suceava, s-a situat pe primul loc în Topul județean al firmelor.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interpress SRL, firma care editează ziarul Monitorul de Suceava, s-a situat pe primul loc în Topul județean al firmelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei