Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 267 (7879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

După mii de pantofi curățați impecabil la Cluj, Kanoi se extinde și în Suceava

După mii de pantofi curățați impecabil la Cluj, curățătoria de încălțăminte Kanoi își extinde serviciile în Suceava și își dorește să ajute tot mai mulți oameni să scape de frustrările provocate de curățarea, igienizarea și recondiționarea încălțămintei.

Majoritatea clienților care au apelat până acum la serviciile curățătoriei și-au dorit să scape de petele dificile pe care nu le-au putut scoate singuri. Nu orice încălțăminte se curăță la fel, iar unele metode chiar agravează estetica pantofilor și fixează petele, astfel că ajungem să condamnăm pantofii la un aspect uzat după doar câteva purtări.

Una dintre aceste metode este chiar spălarea la mașina de rufe - practică folosită greșit de cele mai multe ori. Sunt multe lucruri pe care le facem greșit în curățarea încălțămintei noastre, iar Robert Mușet, fondatorul Kanoi, și-a propus să ne ajute cu servicii eficiente ce dau rezultate uimitoare, dar și cu sfaturi utile pentru cei care vor să continue curățarea acasă.

Ideea deschiderii unei astfel de curățătorii i-a venit dintr-o întâmplare amuzantă. În septembrie 2017 venise o domnișoară în vizită la Robert. Când aceasta s-a descălțat, un miros insuportabil i-a creat disconfort, astfel că Robert s-a oferit să-i curețe încălțămintea. Cât timp îi curăța adidașii cu periuța în chiuvetă s-a întrebat dacă nu ar fi oameni care să-l plătească pentru asta. Iar după multe perechi distruse în mașina de spălat ori cu diverse soluții care promiteau rezultate magice, a constatat o lipsă generală de opțiuni eficiente și soluții testate.

Acest tip de servicii de curățare mai existau pe piață din 2008, însă nimeni nu era specializat doar pe încălțăminte, iar rezultatele nu erau întotdeauna cele mai bune.

Astfel că a decis să creeze prima curățătorie din România, specializată doar pe încălțăminte - și să ofere o experiență complet superioară.

Iar acum, se extinde cu un al doilea punct de lucru la Suceava, pe str. Ana Ipătescu, nr 10. Sucevenii vor avea toate avantajele clujenilor. În plus, clienții din Suceava vor avea posibilitatea de a preda comanda la locație și să achite numerar, nu doar cu cardul.

 

Încălțăminte curățată la nivel de știință

A cerut sfaturi și consultanță de la diverși specialiști din industria încălțămintei, din industria chimică sau cea a textilelor și pielăriei. Iar după îndelungi cercetări și teste, a venit cu soluții inovatoare, care au revoluționat modul în care poate fi acum curățată, igienizată și recondiționată încălțămintea.

Astfel, din 2017 până în prezent, i-au trecut prin mână mii de perechi de încălțăminte cărora a reușit să le redea aspectul de nou - indiferent că au fost pantofi sport, pantofi de piele sau ghete de iarnă - iar feedback-ul primit de la clienții săi l-au făcut să își dorească mai mult. 

Odată cu pandemia și conștientizarea nevoii de a fi mai sustenabili cu resursele pe care le avem, de a fi moderați în cheltuieli și de a recircula bunurile, evident că a crescut și cererea pentru un astfel de serviciu.

Iar pentru Robert a fost momentul oportun de a se gândi la extindere, având în plan deschiderea mai multor centre de colectare în alte orașe din țară. Un pas care vine în mod natural, ca o prelungire a viziunii și misiunii pe care o are.

Încă de la început, afacerea a fost gândită să fie scalabilă, astfel după cei 4 ani de activitate, Kanoi deține deja proceduri de curățare profesionale, utilajele proprii și o comunitate de clienți care îi recomandă. Planurile sunt mari și au în vedere francizarea afacerii chiar de anul acesta.

 

Dragoste la prima vedere

Dacă încă nu te-ai bucurat de serviciile oferite de Kanoi, probabil te întrebi ce fac ei atât de special și cum se întâmplă asta. Dacă ai fost clientul lor, știi deja despre ce este vorba.

Au transformat curățarea încălțămintei în știință pură și o fac foarte, foarte bine, iar rezultatele lor sunt uimitoare. Pantofii se întorc arătând ca noi, fără pete sau mirosuri neplăcute. Dovadă stau chiar mărturiile atâtor clienți foarte mulțumiți și multitudinea de fotografii before / after pe care le publică pe pagina lor de Facebook.

Dacă suferi de micoze ale piciorului, cel mai probabil medicul ți-a recomandat și ție să înlocuiești toți pantofii după terminarea tratamentului. Recomandarea asta se face deoarece problema ar putea reapărea din cauza bacteriilor ce rămân în pantofi. O simplă spălare nu te scapă de bacterii.

Vestea bună este că acum poți scăpa de ele fără să schimbi întreaga colecție de încălțăminte.

Tehnologia performantă care permite tratarea încălțămintei cu ozon distruge bacteriile ce pun în pericol sănătatea picioarelor și împiedică revenirea micozelor supărătoare. Cu ajutorul unor utilaje speciale, cei de la Kanoi igienizează complet încălțămintea, introducând pantofii într-o adevărată baie de ozon.

 

Cum se întâmplă magia

Oricare ar fi nivelul de murdărie sau tipul petelor de pe încălțăminte, există soluții diferențiate care adresează toate aceste probleme.

Nu toată încălțămintea se curăță la fel, iar acesta este un principiu cel mai des încălcat atunci când curățăm singuri încălțămintea.

Procedurile clare dezvoltate de echipa Kanoi iau în calcul mai multe aspecte legate de originea și vechimea petelor, tipul și culoarea materialelor sau tehnologia de fabricare a încălțămintei, asigurând un tratament individualizat.

O suită complexă de procedee dedicate fiecărei perechi de pantofi în parte, ce include tratarea petelor, curățarea tălpii, branțurilor, șireturilor, curățarea exterioară și interioară a pantofului, uscare delicată, iar în final, igienizare cu ozon. 

Folosind cunoștințele pe care le-a acumulat, Robert oferă cu drag sfaturi prețioase și celor care își curăță singuri încălțările. De cele mai multe ori împărtășește moduri de a scăpa de anumite pete sau chiar ghiduri întregi de curățare și întreținere, cum e cel de aici.

 

Comenzi rapide și punctualitate

Procesul simplificat de comandă, plată și livrare este foarte apreciat de clienții care au apelat până acum la Kanoi, alături de rapiditate și eficiența metodelor utilizate.

Odată cu extinderea la Suceava, lucrurile devin și mai simple. Clienții pot preda personal încălțămintea în locația de pe Ana Ipătescu nr. 10 și să achite cu numerar. Cei care nu au timp să se deplaseze, pot plasa comanda pe www.kanoi.ro, să-și aleagă ziua și ora pentru preluare, iar în final să achite cu cardul.

În doar câteva zile, pantofii se returnează arătând ca noi. Clienții care au plasat comanda pe www.kanoi.ro beneficiază de preluare și livrare gratuită la orice comandă.

Datorită cererii tot mai mari pentru servicii profesionale de curățare, igienizare și recondiționare a încălțămintei, planul de extindere include și deschiderea mai multor puncte de colectare în țară.

Visul lui Robert este să contribuie la crearea unei lumi în care să scapi de chinul curățării încălțămintei, ca să poți face ceva mai frumos și productiv cu timpul tău - în timp ce pantofii tăi vor arăta mereu impecabil.

O lume în care oamenii nu își mai iau țepe cu papuci scumpi și de proastă calitate.

Și în cele din urmă, o lume în care să poți dona papucii rămași mici ai copilului tău, unui copil nevoiaș, după ce i-ai curățat în siguranță.

 

15 noiembrie, ora 10 – Deschiderea Kanoi Suceava vine cu 15% reducere

Începând de luni, 15 noiembrie, ora 10, Kanoi așteaptă sucevenii în noua locație de pe Ana Ipătescu nr. 10.

Pentru a sărbători această extindere, Kanoi oferă 15% reducere la serviciile de curățare timp de 2 săptămâni.

Pentru 45 de lei se curăță talpa încălțămintei, exteriorul, interiorul dar și tălpicii și șireturile. Este același preț indiferent de cât de mare sau murdară este încălțămintea, iar din lunga listă de pete care pot fi scoase amintim petele de noroi, cafea, ulei de motor și mucegai.

Dacă adidașii tăi miros urât, vor fi băgați într-o baie de ozon și te scapă de mirosurile neplăcute, dar și de bacteriile care te pot îmbolnăvi. Curățarea și igienizarea este 60 de lei.

Ba mai mult, dacă aduci 3 perechi la curățat și igienizat, vei plăti doar 2 pentru că a 3-a este cadou din partea Kanoi. Această ofertă este cea mai vândută și este doar 119 lei.

Timp de o săptămână, fondatorul Kanoi, Mușet Robert, va fi prezent la deschidere. Acesta așteaptă sucevenii să vină la consultanță cu încălțămintea lor uitată prin dulap, beci, boxă. Robert va oferi cele mai bune recomandări pentru a le face încălțările preferate ca noi. Cât timp va fi prezent la deschidere, are pregătite și cadouri pentru clienții care îi calcă pragul.

Robert promite să te elibereze de chinul curățării încălțămintei acasă și să îți facă încălțările ca noi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După mii de pantofi curățați impecabil la Cluj, Kanoi se extinde și în Suceava.
 Vizualizări articol: 2911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
După mii de pantofi curățați impecabil la Cluj, Kanoi se extinde și în Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei