Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 263 (7875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Noutate

Tim Group a deschis la Suceava cel mai modern showroom de tâmplărie pvc din țară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Calitatea germană a tâmplăriei pvc, creată să dureze, poate fi acum vizionată și achiziționată în cel mai modern showroom din România, deschis de Tim Group la Suceava. Cu o vechime de 14 ani și o promovare constantă a calității germane în acest domeniu, Tim Group pune la dispoziția clienților prin acest showroom ultramodern toată experiența acumulată de-a lungul timpului în comercializarea ferestrelor și ușilor din pvc, de la uși de garaj, rulouri, automatizări porți până la amenajări terase și balcoane, plase antiinsecte, glafuri.

În anul 2007 Tim Group a deschis primul showroom pentru suceveni, cu un brand pornit de la zero în domeniul tâmplăriei pvc. De-a lungul anilor scurși echipa Tim Group a acumulat experiență și profesionalism pentru a deveni cea mai bună pe o piață în continuă dezvoltare. Au ales o tâmplărie germană creată să dureze, calitatea profilelor Gealan și Veka, a feroneriei rezistente de la Winkhaus și Makoși a sticlei Saint Gobain Glass asigurând ansamblurilor create atât estetică, cât și funcționalitate deosebite. De aceea Tim Group montează astăzi o gamă largă de produse la cele mai înalte standarde de calitate și la un preț corect, fiind recunoscuți pentru seriozitate și respectarea cu strictețe a termenelor de livrare promise. Creșterea firească a companiei a dus la dezvoltarea în ultimii ani și a unor produse precum uși de garaj, automatizări pentru porți, uși mari pentru terase și suprafețe vitrate mari și asimilarea unor  profile germane Veka, în cadrul unei oferte bogate și extinse. Produsele companiei Tim Group create în fabrici performante de renume sunt distribuite în județele Suceava, Botoșani și Iași de un personal stabil, care a acumulat multă experiență în cadrul firmei sucevene.

Noul showroom Tim Group, situat în cartierul Ițcani, pe strada Grigore Alexandru Ghica, la nr. 120A, aproape de ieșirea spre Rădăuți, îi așteaptă zilnic

pe cei care își doresc locuințe moderne, cu caracteristici deosebite în privința protecției împotriva vederii în interior, a zgomotului, a vântului sau a intemperiilor, optim termoizolate și antiefracție, beneficiind de cel mai modern design. Cei interesați de produsele Tim Group pot accesa site-ul firmei www.tim-group.ro sau pot consulta pagina de Facebook „Tim Group – ferestre și uși”, pentru a vedea parte din lucrările din portofoliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tim Group a deschis la Suceava cel mai modern showroom de tâmplărie pvc din țară.
 Vizualizări articol: 2325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Tim Group a deschis la Suceava cel mai modern showroom de tâmplărie pvc din țară5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei