Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 259 (7871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Beat la volan

Tânărul care a trecut cu un BMW printr-un stâlp și un gard a ajuns în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au continuat ancheta în cazul unui tânăr care a lăsat prăpăd în urmă în timp ce conducea un BMW, la Vicovu de Jos, trecând cu mașina printr-un stâlp și prin gardul unui imobil. Probele biologice au confirmat că Daniel Gheorghe Fediuc, în vârstă de 23 de ani, din Vicovu de Jos, era băut, astfel că ieri s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

După cum am arătat deja în Monitorul de Suceava, pe 29 octombrie, vinerea trecută, în jurul orei 22.30, șoferul unui autoturism BMW, care circula pe DN 2H, la Vicovu de Jos, spre Bivolărie, pe o porțiune de șosea în linie dreaptă, a pierdut controlul asupra mașinii, care a părăsit partea carosabilă, lovind mai întâi un stâlp de electricitate. După ce a rupt stâlpul, mașina scăpată de sub control a distrus gardul de beton al unei proprietăți, ajungând în curtea imobilului respectiv.

Polițiștii au găsit mașina avariată în curtea imobilului și pe șofer lângă ea. Din fericire, în ciuda impactului violent, acesta nu acuza leziuni.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că tânărul de la volan avea concentrația de 0,43 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la limita dintre contravenție și dosar penal.

Polițiștii au așteptat rezultatele probelor biologice, care au confirmat alcoolemia destul de ridicată. Prima probă a indicat valoarea de 1,14 la mie, iar a doua a avut valoarea de 0,99 la mie, ambele peste limita de 0,80 la mie, care atrage răspunderea penală.

Polițiștii au deschis încă de vineri noapte dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

După completarea probatoriului, ieri după-amiază, vicoveanul a ajuns în arestul poliției județene, reținut 24 de ore.

Un procuror va decide ce măsuri restrictive va lua mai departe față de inculpat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a trecut cu un BMW printr-un stâlp și un gard a ajuns în arest.
 Vizualizări articol: 2018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul care a trecut cu un BMW printr-un stâlp și un gard a ajuns în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei