Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 256 (7868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mult alcool la volan

Beat la volan, a trecut cu mașina printr-un stâlp și un gard

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferii băuți sunt marea problemă a finalurilor de săptămână, pe șoselele din județ. Dacă în alte două materiale din Monitorul de Suceava am relatat despre șoferi  băuți care au ajuns și în arest, tot la final de săptămână alți doi șoferi au provocat accidente rutiere, din fericire soldate doar cu pagube materiale.

Un prim caz s-a înregistrat vineri noapte, în jur de 22.30, la Vicovu de Jos. Din cercetările poliției rezultă că un localnic în vârstă 23 de ani, la volanul unui BMW, cu care circula pe DN 2H, la Vicovu de Jos, spre Bivolărie, pe o porțiune de șosea în linie dreaptă, a pierdut controlul asupra mașinii, care a părăsit partea carosabilă, lovind mai întâi un stâlp de electricitate. După ce a rupt stâlpul, mașina scăpată de sub control a distrus gardul de beton al unei proprietăți, ajungând în curtea imobilului respectiv.

Polițiștii au găsit mașina avariată în curtea imobilului și pe șofer lângă ea. Din fericire, în ciuda impactului violent, acesta nu acuza leziuni.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că tânărul de la volan avea concentrația de 0,43 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la limita dintre contravenție și dosar penal. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii i-au dat tânărului și o amendă pentru deplasare nejustificată pe timp de noapte. Tânărul nu avea asupra sa certificat verde sau declarație de justificare a deplasării. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și așteaptă rezultatele probelor de sânge.

 

A intrat cu mașina în peretele unei case

A doua zi, sâmbătă, în jurul orei 18.00, Poliția Fălticeni a fost sesizată că pe strada Ana Ipătescu din localitate un autoturism a acroșat ușor un imobil. La fața locului, polițiștii au constatat că șoferul unui VW, care circula pe direcția centru Fălticeni către Preutești, a pierdut controlul asupra mașinii, intrând cu partea lateral dreapta față în colțul unei case.

Bărbatul de la volan era în stare avansată de ebrietate. Aparatul etilotest a indicat că avea concentrația de 0,92 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz s-au recoltat și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, iar pe numele șoferului a fost deschis dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat la volan, a trecut cu mașina printr-un stâlp și un gard.
 Vizualizări articol: 2145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat la volan, a trecut cu mașina printr-un stâlp și un gard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei