Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 248 (7860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Șofer reținut în rest, 24 de ore, pentru o alcoolemie de peste 3 la mie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Bilca a ajuns în arestul poliției județene, reținut 24 de ore, după ce a fost prins la volanul unei mașini cu o alcoolemie imensă. Șoferul pericol public a fost tras pe dreapta sâmbăta trecută, dar polițiștii au așteptat rezultatele probelor biologice, care să confirme starea avansată de ebrietate. Ambele rezultate au indicat alcoolemii de peste 3 la mie, chiar 3,30 prima probă.

În timpul unei acțiuni de control a polițiștilor de la Secția Rurală Gălănești, cu efective sporite, a fost oprit pentru control un autoturism Ford Focus, care era condus pe raza comunei Bilca. La volan era un localnic care mirosea a alcool și care a prezentat la control un permis de conducere italian.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că bărbatul de la volan, Militon Boca, avea imensa concentrație de 1,59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Permisul de conducere italian era valabil.

Polițiștii au așteptat rezultatele probelor biologice, care au confirmat alcoolemia foarte mare. Prima probă a avut valoarea de 3,36 la mie, iar a doua de 3,13 la mie.

Miercuri, 20 octombrie, față de bărbatul din Bilca a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Suspectul a fost audiat și de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a dispus ca, după cele 24 de ore, inculpatul să fie plasat sub control judiciar.

Bărbatul are impuse mai multe obligații și restricții de la care nu are voie să se abată, inclusiv interdicție de a conduce autovehicule.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer reținut în rest, 24 de ore, pentru o alcoolemie de peste 3 la mie.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer reținut în rest, 24 de ore, pentru o alcoolemie de peste 3 la mie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei