Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 217 (7829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căutare

Adoptată de mică în America, o suceveancă își caută familia de la Dolhasca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără născută în anul 1989, adoptată din decembrie 1990 de o familie din Statele Unite ale Americii, a început să-și caute familia de la Dolhasca, apelând la cea mai facilă metodă, distribuirea unor date și poze pe rețelele de socializare și pe pagini de profil legate de copii care își caută familiile.

Tânăra cu numele de naștere Ionela Manole are destul de multe date concrete, astfel că au apărut deja persoane din mediu online care au venit cu informații despre familia sa.

”Numele meu la naştere a fost IONELA MANOLE, m-am născut la data de 16 ianuarie 1989 în Fălticeni-Suceava. Am fost adoptată în luna decembrie 1990 de către o familie din America. Despre familia mea biologică știu că mama ar avea aproximativ 58 de ani și se numește MANOLE VIOLINA și mai am un frate pe nume COSTEL MANOLE, dar din păcate nu am alte detalii despre vârsta lui. Mama locuia la momentul nașterii în satul POIENARI, comuna DOLHASCA. Nu știu nimic despre tatăl meu. Mi-aş dori foarte mult să-mi găsesc familia biologică”, este mesajul transmis de tânără.

În numeroasele comentarii de la postările sale, mai multe persoane din zona Dolhasca i-au transmis fetei că mama sa ar fi decedată de câțiva ani de zile.

”Violina, mama ei, a fost colegă de clasă cu mine și e moartă. Tatăl trăiește și e de prin Iași, mai are frați o vom contacta cumva să o informăm”, a transmis una din femeile care au citit postarea. Mesajul pare credibil în condițiile în care și alte persoane confirmă decesul mamei și faptul că tatăl este plecat din zona Dolhasca de foarte mulți ani. Totuși, frați ai tinerei adoptate de mică ar mai fi la Dolhasca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adoptată de mică în America, o suceveancă își caută familia de la Dolhasca.
 Vizualizări articol: 1551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adoptată de mică în America, o suceveancă își caută familia de la Dolhasca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei