Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 216 (7828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pacienți

Opt copii, cu vârste între o lună și 16 ani, internați în spital cu forme ușoare de Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Presiunea pe spitalele din județ este tot mai mare ca urmare a creșterii numărului de cazuri de Covid-19. În dimineața zilei de marți, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava erau internați 17 pacienți, dintre care 6 intubați și 6 ventilați non-invaziv. În total, în cea mai mare unitate spitalicească din județ erau internate 151 de persoane diagnosticate cu Covid-19, din care 8 erau copii, cu vârste între o lună și 16 ani, toți prezentând forme ușoare ale bolii.

Medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, a făcut un apel la suceveni să respecte măsurile sanitare de protecție. ”Principala recomandare este aceea ca oamenii să se vaccineze. De asemenea, și celelalte măsuri de protecție sunt absolut necesare, respectiv purtatul măștii, distanțarea socială, dar și evitarea aglomerărilor”, a arătat medicul Dan Teodorovici. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava spune că 90% din cei care ajung la spital nu sunt vaccinați, iar în cazul persoanelor imunizate și la care boala revine se constată că este vorba de cazuri ușoare, iar în majoritatea cazurilor nu este nevoie de internare. Pentru pacienții infectați cu Covid-19 în Spitalul Județean Suceava mai erau disponibile marți 48 de paturi.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 72 pacienți diagnosticați cu Covid-19, din care 70 prezentând forme medii și 2 cu forme critice. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, 0 locuri fiind disponibile. În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 34 pacienți diagnosticați cu Covid-19, din fericire nici unul cu forme grave. La Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19, în timp ce la Spitalul de Boli Cronice Siret sunt internați 19 pacienți diagnosticați cu Covid-19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt copii, cu vârste între o lună și 16 ani, internați în spital cu forme ușoare de Covid.
 Vizualizări articol: 881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt copii, cu vârste între o lună și 16 ani, internați în spital cu forme ușoare de Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei