Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 205 (7817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără permis

Motociclistul care a fugit 5 kilometri de poliție a ajuns în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, prins de poliție după ce a încercat să-și piardă urma cu motocicleta pe care o conducea și care a încercat apoi să scape și cu fuga pe jos, a ajuns în arestul poliției județene, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis. Având în vedere cum s-a comportat acesta în trafic, polițiștii au considerat că este un pericol public și se impune reținerea în arest, măcar 24 de ore.

Ciprian Miler, din Ipotești, a fost reținut în arest în seara zilei de marți, 31 august, la trei zile după „aventura” sa din trafic.    

Pe 28 august, în jurul orei 20.40, un echipaj de la Secția Rurală de Poliție Ipotești, care se afla în control pe DJ 208 A, la Bosanci, a observat o motocicletă care nu avea montată plăcuță de înmatriculare. Polițiștii aflați în trafic cu mașina de serviciu au făcut semnal de oprire, însă motociclistul nu a oprit, intrând de pe drumul județean pe un drum comunal.

 În satul Tișăuți, comuna Ipotești, într-o intersecție, după aproximativ 5 kilometri de urmărire, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat și a căzut pe marginea drumului. Tânărul s-a ridicat și a luat-o la fugă, fiind urmărit pe jos. Tânărul a fost prins și încătușat.

Tânărul în vârstă de 20 de ani, din Ipotești, nu are permis de conducere pentru nici o categorie, au constatat polițiștii. Tânărul a declarat că nu a suferit leziuni și nu a fost transportat la spital. El a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu era băut. 

În urma verificării motocicletei în bazele de date s-a stabilit că aceasta este înmatriculată, dar ITP-ul și RCA sunt expirate.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru  ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și au aplicat amenzi pentru lipsă ITP și RCA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclistul care a fugit 5 kilometri de poliție a ajuns în arest.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motociclistul care a fugit 5 kilometri de poliție a ajuns în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei