Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 199 (7811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Subprefectul Daniel Prorociuc solicită Guvernului suplimentarea microbuzelor școlare pentru județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subprefectul județului Suceava Daniel Prorociuc a solicitat suplimentarea numărului de microbuze școlare pentru unitățile școlare din județ. Cererea a fost făcută în cadrul unei ședințe de lucru în sistem de videoconferință care a fost condusă de premierul României, Florin Cîțu, la care au mai participat și ministrul de Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, și ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Subprefectul Daniel Prorociuc a arătat că ședința a avut ca principale teme pregătirea deschiderii anului de învățământ 2021-2022 și începerea pregătirilor pentru sezonul rece.

Daniel Prorociuc a arătat că în această perioadă, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Suceava se fac verificări în toate spațiile școlare, inclusiv structurile arondate, privind modul de asigurare a condițiilor optime de începere a activității în noul an școlar 2021-2022. El a precizat că rezultatul acestor verificări vor fi prezentate în cadrul ședinței Colegiului Prefectural convocată de prefectul județului, Iulian Cimpoeșu, în data de 31 august 2021. În cadrul ședinței cu premierul României, subprefectul Daniel Prorociuc a adus în discuție situația parcului auto de microbuze pentru transportul elevilor din județul Suceava. Astfel, Prorociuc a făcut o solicitare de alocare de noi microbuze școlare pentru o mai bună acoperire a nevoilor la nivel de județ, precum și pentru asigurarea în bune condiții a acestei operațiuni.

Subprefectul județului a precizat că din analiza făcută de IȘJ Suceava, în județ ar mai trebui 122 de microbuze școlare, pentru a le înlocui pe cele vechi și pentru a acoperi solicitările din partea autorităților locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefectul Daniel Prorociuc solicită Guvernului suplimentarea microbuzelor școlare pentru județul Suceava.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subprefectul Daniel Prorociuc solicită Guvernului suplimentarea microbuzelor școlare pentru județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei