Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 179 (7791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prins de poliție

Tânăr beat și fără permis, scos de prieteni din mașina cu care se răsturnase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Rotunda - Liteni, care s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea, este ultimul pe lunga listă a celor reținuți de polițiști în acest an pentru infracțiuni la regimul rutier. Tânărul de 23 de ani nu are permis de conducere și era în stare avansată de ebrietate, o combinație din ce în ce mai întâlnită pe șoselele din județ. Din păcate, aceste fapte extrem de grave la regimul rutier fac deja parte din cotidian.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, Poliția orașului Liteni a fost sesizată că pe strada Rotunzii, în Liteni, un autoturism este răsturnat în șanțul de la marginea drumului.

Polițiștii au găsit un VW Golf răsturnat pe cupolă, pe sensul de deplasare dinspre Liteni spre Rotunda. Tânărul de la volan tocmai fusese ajutat să iasă din mașină de doi amici și era în vădită stare de ebrietate, au constatat polițiștii.

Tânărul a fost inițial cooperant, fiind testat cu aparatul etilotest și rezultând concentrația de 1,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a refuzat apoi să fie dus la Spitalul Județean Suceava, pentru a-i fi recoltate probe biologice, astfel că polițiștii l-au imobilizat și încătușat.          

În cele din urmă, de voie, de nevoie, tânărul a ajuns la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Andrei Vizitiu, în vârstă de 23 de ani, a fost pus sub acuzare în primă fază pentru conducere fără permis, astfel că a fost introdus în arest, în baza ordonanței pentru 24 de ore.

Polițiștii așteaptă acum, pentru a completa dosarul, alcoolemia în sânge, care este de așteptat să depășească 2 la mie. 

 

Mai mulți șoferi pericol public ca niciodată, după gratii, în ultima lună

Acesta este primul caz de reținere în arestul poliției județene pentru infracțiuni rutiere din august, practic din primele ore din noua lună.

În luna iulie, s-au depășit toate recordurile la acest capitol. Aproape 30 de șoferi pericol public, care au realizat cumul de infracțiuni la regimul rutier, au fost introduși în arest măcar 24 de ore.  

Cei mai mulți dintre cei introduși în arest au condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Au fost și inculpați cu și mai multe infracțiuni comise în concurs, legate de mașini neînmatriculate ori cu numere false.

În cele mai multe cazuri, șoferii puși sub acuzare pentru infracțiuni rutiere au revenit acasă după 24 de ore de arest, dar sub măsura controlului judiciar impusă de procurori, cu obligații și restricții impuse. Au fost și excepții, când inculpații au fost arestați preventiv 30 de zile, în cazurile în care se aflau în termene de încercare pentru infracțiuni mai vechi ori erau deja sub control judiciar, în dosare precedente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr beat și fără permis, scos de prieteni din mașina cu care se răsturnase.
 Vizualizări articol: 836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr beat și fără permis, scos de prieteni din mașina cu care se răsturnase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei