Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 171 (7783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Premii în bani pentru elevii performeri de la Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți elevi performeri de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți vor fi recompensați cu premii în bani pentru rezultate deosebite la învățătură și nu numai. Este vorba de elevi care au încheiat anul școlar 2020-2021 cu media 10 și de o elevă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Directorul Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, prof. dr. Adrian-Nicolae Puiu, ne-a spus că premiile, pentru care aduce mulțumiri, vin din partea consilierului local Constantin Luchian, membru în Consiliul de Administrație al Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, care, în calitate de administrator al firmei SC EuroTehnic SRL, sub brandurile ATLANTIS GOLD și Petrol, a oferit suma de 5.000 de lei pentru a premia performanțele elevilor rădăuțeni. Conform Hotărârii Consiliului de Administrație, eleva Mădălina (Mădă) Amăistroaie, calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, va fi premiată cu suma de 2.600 de lei, iar cei 24 de elevi care au încheiat anul școlar 2020-2021 cu media 10 vor primi cate 100 de lei fiecare. Este vorba de elevii: Juravle Bianca Maria (clasa a V-a), Vicol Claudiu Dorin (clasa a V-a), Circiu Tiberiu Theodor (clasa a IX-a A), Parasca Mihai (clasa a IX-a C), Tablan Alexia Maria (clasa a IX-a C), Vacaru Andra Gabriela (clasa a IX-a C), Costache Manuela Alexandra (clasa a IX-a E), Moroșan Ioana Valentina (clasa a IX-a E), Patraucean Bianca (clasa a IX-a E), Chelba Sergiu Mihai (clasa a X-a A), Ciobica Demisa (clasa a X-a A), Bărbuță Theodora Elena (clasa a X-a C), Coroama Elena Doruta (clasa a X-a C), Juravle Oana Madalina (clasa a X-a C), Moloci Anastasia (clasa a X-a C), Fiscu Matei Mihai (clasa a X-a E), Simionesi Denisa Maria (clasa a X-a E), Tugui Cosmin (clasa a XI-a E), Avram Miriam (clasa a XII-a C), Birsan Bianca Gabriela (clasa a XII-a C), Bondor Andreea Gabriela (clasa a XII-a C), Iacovita Paula Aurica (clasa a XII-a C), Chirila Andrei Ștefan (clasa a XII-a E), Rimbu Iuliana Maria (clasa a XII-a E).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii în bani pentru elevii performeri de la Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii în bani pentru elevii performeri de la Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei