Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 167 (7779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Prețuire

Gala Excelenţei în Educaţie. Premii în bani pentru 102 elevi fălticeneni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

102 elevi din municipiul Fălticeni, absolvenţi ai claselor a VIII-a şi a XII-a, care au obţinut medii cuprinse între 9 şi 10 la evaluarea naţională şi la bacalaureat, au fost premiaţi în cadrul Galei Excelenţei în Educaţie, care s-a desfăşurat duminică, 18 iulie, începând cu ora 17,00, la Amfiteatrul de la Baza de Agrement „Nada Florilor”.

Pentru rezultatele foarte bune obţinute la examenele de evaluare naţională şi bacalaureat, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Fălticeni au premiat fiecare elev cu medii cuprinse între 9,00 şi 9,99 cu suma de 500 de lei, iar doi absolvenţi cu media 10 la evaluarea naţională şi bacalaureat, Alexandru Constantin Vartolomei, respectiv Lavinia Vultur, au primit câte 1.000 de lei fiecare, drept recompensă pentru efortul depus şi mulţumire pentru exemplul dat comunităţii.

Din cei 102 elevi premiaţi, 27 au fost recompensaţi pentru rezultatele la evaluarea naţională, iar restul pentru bacalaureat, cei mai mulţi absolvenţi de clasa a XII –a cu medii peste 9,00 (59 elevi) provenind de la Colegiul „Nicu Gane”.

 

Tinerii reprezintă ”resursa cea mai importantă pe care o are municipiul Fălticeni”

Din anul 2013, pe lângă premierea pe care o fac unităţile de învăţământ, Primăria şi Consiliul Local Fălticeni adaugă şi o componentă financiară pentru elevii care fac performanţă, consideraţi de primarul Gheorghe Cătălin Coman „resursa cea mai importantă pe care o are municipiul Fălticeni”.

Primarul Cătălin Coman a declarat: “Este o zi frumoasă pentru toţi pentru că azi sărbătorim valorile. Facem un gest de normalitate pentru că investim în viitor, investim în educaţie. Sunt 102 copii premiaţi şi ne mândrim cu ei. Un număr extraordinar de mare de copii care au reuşit performanţa ca la examenul de evaluare națională şi la bacalaureat să obţină medii peste 9. Ne mândrim cu ei, îi felicit şi le spun că îi iubesc. Mult succes în viitor şi să dea Dumnezeu ca tot ceea ce înseamnă această manifestare să vă stimuleze pentru obţinerea unor performanţe deosebite în activitate, pentru că sunt convins că veţi reprezenta cu cinste municipiul Fălticeni.

Tinerii reprezintă resursa cea mai importantă pe care o are municipiul Fălticeni şi ei trebuie să ştie că municipiul Fălticeni îi apreciază şi că ne bazăm pe ei în viitor, iar după terminarea facultăţii îi aşteptăm acasă.

Şi anul acesta trecem printr-o perioadă mai complicată şi nu am putut să organizăm un eveniment festiv dedicat celor mai buni elevi fălticeneni, olimpiadele şi concursurile şcolare fiind suspendate, dar vreau să îi asigur pe elevii cu rezultate bune la învăţătură că se bucură de preţuirea noastră. Ca si anul trecut, Premiile de excelenţă se acordă pentru elevii cu rezultate deosebite la evaluarea naţională şi bacalaureat.

Acest proiect este un semn care arată o deschidere faţă de elevii merituoşi, chiar dacă este mai mult un gest simbolic. Trebuie să arătăm că îi apreciem şi că munca pe care au depus-o este răsplătită. Aceşti tineri fac cinste oraşului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Excelenţei în Educaţie. Premii în bani pentru 102 elevi fălticeneni.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala Excelenţei în Educaţie. Premii în bani pentru 102 elevi fălticeneni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei