Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 152 (7764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nespresso, Tassimo sau Dolce Gusto? Ce expresor cafea să aleg

Un expresor cafea cu capsule este o modalitate rapidă și ușoară de a prepara cafea acasă, dar de obicei ești limitat la un anumit brand de capsule de cafea - fiecare dintre ele având propriile sale argumente pro și contra. În acest articol comparăm marile mărci de capsule de cafea, de la ce băuturi fac la care marcă produce cea mai bună cafea.

Nespresso, Tassimo și Dolce Gusto sunt cele mai cunoscute mărci, dar există și alte opțiuni demne de luat în considerare, inclusiv Illy și Lavazza. Mai jos, comparăm principalele mărci de capsule și explicăm ce oferă.

1. Ce băuturi vrei să faci?

Cel mai bun expresor cafea pentru cafele cum ar fi espresso, americano și latte: Lavazza, Illy și Nespresso se concentrează pe băuturile de cafea espresso, cu o gamă de amestecuri și puncte forte disponibile. Majoritatea aparatelor care acceptă aceste capsule vin cu opțiunea de spumare a laptelui, astfel încât să poți face și latte și cappuccino.

Dacă vrei o gamă mai largă de opțiuni: Ești interesat de preparate în stil cafenea, dar nu exclusiv cu cafea, cum ar fi băuturi cu caramel, ciocolată caldă și ceai? Este mai probabil ca un aparat Nescafé Dolce Gusto sau Tassimo să se potrivească nevoilor tale.

2. Cât costă capsulele și de unde le poți cumpăra?

Capsula de cafea variază în preț de la aproximativ un leu pe băutură la mai mult de 5 lei pe băutură. În funcție de capsulele pe care le folosește expresorul tău, este posibil să poți cumpăra capsule compatibile mai ieftine decât cele furnizate de versiunea de marcă.

3. Cum pot fi reciclate capsuele folosite?

Expresoarele de cafea cu capsule produc mai multe deșeuri decât alte tipuri de expresoare de cafea, iar unele capsule sunt dificil de reciclat. Asigură-te că ești mulțumit de setul de reciclare pentru capsulele pe care le alegi.

Expresor cafeacu capsule Nespresso

Poți obține expresoare Nespresso de la o serie de mărci, inclusiv DeLonghi sau Krups, într-o mulțime de stiluri, culori și dimensiuni din care să alegi. Modelele mai costisitoare includ un spumant de lapte încorporat sau baghetă cu abur, în timp ce cele mai ieftine pot fi cumpărate fără sau cu un accesoriu pentru spumă de lapte suplimentar.

Aproape toate tipurile și lungimile de cafea sunt satisfăcute în gama Nespresso, inclusiv cafele cu o singură origine și arome de ediție specială. De asemenea, poți cumpăra o gamă largă de capsule compatibile cu Nespresso în supermarketuri și online pentru majoritatea aparatelor din linia originală.

Expresor cafea cu capsule Nescafé Dolce Gusto

Majoritatea expresoarelor Dolce Gusto sunt fabricate fie de DeLonghi, fie de Krups. Gama de băuturi este largă și include opțiuni pentru cei care nu sunt băutori de cafea, cum ar fi ceai și ciocolată caldă. Băuturile cu lapte necesită o capsulă de lapte suplimentară, făcută din lapte uscat, deoarece nu există conductă de abur sau spumă de lapte pe aparatele Dolce Gusto. Unele capsule compatibile mai ieftine pot proveni, deși gama de opțiuni este încă relativ mică.

Expresor cafea cu capsule Tassimo

Capsulele Tassimo acoperă întregul spectru de băuturi calde, precum ciocolată caldă, ceai și băuturi cu cafea. La fel ca Dolce Gusto, mașinile Tassimo folosesc capsule de lapte în loc de lapte proaspăt. Nu există nicio altă capsulă compatibilă pentru Tassimo, deci ești legat de versiunile de marcă, ceea ce îți limitează puțin opțiunile. Deși are unele nume cunoscute în gama sa, inclusiv capsule de cafea Costa.

Expresor cafea cu capsule Illy

Expresoarele de cafea Illy sunt fabricate de mai multe mărci. În funcție de marcă și model, unele includ o baghetă de abur, pentru spumă manuală sau automată pentru lapte. Gama Illy de capsule este mult mai mică decât altele, concentrându-se în principal pe băuturile tradiționale pe bază de espresso.

Expresor cafea cu capsule Lavazza

Gama de expresoarea cafea A Modo Mio de la Lavazza este concepută pentru a produce numai băuturi pe bază de espresso. Unele mașini au o baghetă de abur sau un spumant de lapte integrat pentru prepararea cafelelor  cum ar fi latte. Există în jur de 12 capsule din care să alegi. Nu există alte capsule compatibile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nespresso, Tassimo sau Dolce Gusto? Ce expresor cafea să aleg.
 Vizualizări articol: 1866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nespresso, Tassimo sau Dolce Gusto? Ce expresor cafea să aleg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei