Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 139 (7751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Gheorghe Șoldan: Parlamentarii PNL – USR au votat împotriva copiilor și au tăiat iar alocațiile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a transmis că parlamentarii partidelor aflate la putere, PNL și USR, au votat împotriva copiilor și au tăiat din nou alocațiile pentru aceștia. Gheorghe Șoldan a spus că în cursul zilei de marți, la Comisia pentru muncă din Camera Deputaților, parlamentarii puterii au votat împotriva celor mici, iar deputații premierului Florin Cîțu și ai ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, nu vor să dubleze alocațiile. „Am înțeles, dar de ce nu vor să le crească nici măcar cu 20%, cum au promis alături de președintele României, Klaus Iohannis, în campania electorală? PNL-iștii și USR-iștii au strigat în anii trecuți că vor dublarea alocațiilor. Acum sunt la putere și le taie! Au avut lege în vigoare votată de PSD, iar acum ei dau legi după legi pentru a le tăia. Scandalos!”, a declarat Șoldan. El a spus că Florin Cîțu și Cristian Ghinea îi trimit pe părinți la munci grele în țări străine, lasă singuri acasă sute de mii de copii și îi fac „alcoolici și pomanagii” pe cei mai vulnerabili dintre români. ”Vreți să eradicați sărăcia? Atunci creați locuri de muncă, faceți școli profesionale, formați oamenii pe tot parcursul vieții pentru piața muncii și o să vedeți că banii de pe alocații vor merge direct în educația copiilor, nu spre plata facturilor pentru curent electric sau mâncare. Creșteți alocațiile pentru binele copiilor! Sau copiii nu votează, nu!? Deci ei nu contează?”, a încheiat Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Șoldan: Parlamentarii PNL – USR au votat împotriva copiilor și au tăiat iar alocațiile.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Gheorghe Șoldan: Parlamentarii PNL – USR au votat împotriva copiilor și au tăiat iar alocațiile1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei