Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 135 (7747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Primarul Gheorghe Fron a organizat comemorări ale eroilor la monumentele din toate satele din Cornu Luncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a organizat, de Înălțarea Domnului, comemorări ale eroilor la toate monumentele din comună ridicate în cinstea acestora. Evenimentele au fost organizate de Primăria Cornu Luncii, alături de Asociația Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Suceava, parohiile și unitățile de învățământ din comună. Astfel, de Ziua Eroilor au avut loc slujbe religioase și depuneri de flori la monumentele din satele Cornu Luncii, Băișești, Brăiești, Sasca Mică, Sasca Mare, Șinca și Păiseni. Fără doar și poate, cele mai emoționante momente au fost la Panteonul Eroilor din Cornu Luncii și la monumentul panteon al eroului sublocotenent postmortem, Ioan Grosaru, care a căzut la datorie în Irak. Alături de primarul Gheorghe Fron, de localnici și de copiii de la școlile din comună, care la fiecare monument au prezentat câte un moment artistic, la ceremoniile de comemorare a eroilor au participat și militari din Suceava, Fălticeni, Vatra Dornei, dar și din Timișoara.

Îmbrăcat în costum popular, primarul Gheorghe Fron a ținut să evidențieze faptul că, fără doar și poate, această comună a devenit un etalon pentru modul în care sunt comemorați și cinstiți eroii neamului „care s-au jertfit pentru ca noi să avem o țară și un viitor”.

„În fiecare an noi îi comemorăm cu mult drag pe eroii din comuna noastră, din toate cele nouă sate. Întotdeauna alături de noi este Armata Română și vreau să îi felicit pe militarii care au venit de departe, de la Timișoara, Vatra Dornei, Suceava sau Fălticeni”, a spus Gheorghe Fron. El a ținut să-i mulțumească în mod special prim-vicepreședintelui Asociației Cultului Eroilor „Regina Maria”, Dumitru Davidel, care este prezent în fiecare an la aceste comemorări, precum și fiului acestuia, șeful Direcției Județene de Tineret și Sport, Daniel Davidel.

Mai trebuie spus că Asociația Cultului Eroilor „Regina Maria” – Filiala Suceava și Direcția Județeană de Tineret au oferit diplome preoților, directorilor de școli, militarilor și unor locuitori din comună. Primarului Gheorghe Fron i-a fost acordată o „diplomă de excelență” pentru sprijinul acordat Asociației Cultul Eroilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Gheorghe Fron a organizat comemorări ale eroilor la monumentele din toate satele din Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Gheorghe Fron a organizat comemorări ale eroilor la monumentele din toate satele din Cornu Luncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei