Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 132 (7744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Minorul care a furat o mașină și a provocat un accident în lanț, arestat preventiv 30 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 17 ani care a provocat gravul accident de vineri seară de la intrarea în Gura Humorului dinspre Păltinoasa, în care au fost implicate trei autoutilitare și un camion, rezultând doi răniți, plus pagube materiale foarte mari, a fost arestat preventiv 30 de zile de Judecătoria Gura Humorului, la propunerea procurorilor de la Gura Humorului. Tânărul, care era și băut și care a și părăsit locul accidentului, a fost pus sub acuzare pentru nu mai puțin de patru infracțiuni de procurori.

Pe 4 iunie, în jurul orei 19.00, Adrian Marian Moisiuc, domiciliat într-o comună din Botoșani, dar care lucra la un service din zona în care s-a produs accidentul, a sustras o autoutilitară VW Transporter din incinta unei societăți și, la ieșirea de pe drumul dinspre Capu Câmpului, nu a acordat prioritate de trecere camionului MAN, cu remorcă, care circula pe DN 17, dinspre Păltinoasa spre Gura Humorului.

Șoferul vehiculului greu a încercat să evite impactul și a pătruns ușor pe sens opus, unde a lovit întâi o autoutilitară Dacia, care staționa, în impact fiind angrenată și o autoutilitară Fiat, care venea din spatele Daciei. Cel mai puternic a resimțit impactul șoferul de pe Dacie, mașină care a fost prinsă practic între camion și cea din spate.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, din Gura Humorului, cel care conducea autoutilitara Dacia, a fost găsit încarcerat în mașină de pompierii militari. El a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava. Rănit în urma accidentului a fost și șoferul autoutilitarei Fiat, care a fost dus cu ambulanța la Spitalul din Gura Humorului.

Tânărul care a provocat accidentul a părăsit autoutilitara ieșită în decor, încercând să scape de răspundere.

Față de tânărul care a provocat accidentul în lanț procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat), părăsirea locului accidentului și furt în scop de folosință. 

Tânărul care va împlini în curând 18 ani poate contesta măsura arestului preventiv la Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minorul care a furat o mașină și a provocat un accident în lanț, arestat preventiv 30 de zile.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minorul care a furat o mașină și a provocat un accident în lanț, arestat preventiv 30 de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei