Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 118 (7730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

24-30 mai

Concursuri, evenimente educaționale, sportive și culturale în cadrul Festivalului ”Zile și Nopți Studențești” la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă ediție a Festivalului „Zile şi Nopţi Studențești” va avea loc în cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, în perioada 24-30 mai 2021. Evenimentul reprezintă un proiect coordonat de Asociaţia Studenţilor din Universitate (ASUS) împreună cu Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, bucurându-se de implicarea activă a celorlalte organizații studențești din universitate.
Organizatorii celei de a XI-a ediții a Festivalului ”Zile și Nopți Studențești” își propun să atragă şi să implice studenţii în activităţi extra-curriculare de natură educaţională, culturală, sportivă, socială şi civică, precum şi să dezvolte voluntariatul, oferind studenților șansa de a se promova prin aceste evenimente.

În perioada 24-30 mai vor avea loc concursuri studenţeşti individuale şi pe echipe, evenimente educaţionale extra-curriculare atât on-line cât și off-line, spectacole de muzică, teatru şi film, jocuri şi activităţi sportive, conferinţe şi ateliere de lucru, acţiuni civice şi seri sociale. Intrarea la aceste evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile. Participarea la competiții este strict adresată studenților din Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

În cadrul festivalului, o parte din evenimente sunt organizate de Casa de Cultură a Studenților (CCS), debutul fiind făcut luni, între orele 12.00-14.00, prin organizarea târgului online al organizațiilor studențești, cu o logistică asigurată de Radio USV. Tot în cursul zilei de luni va avea loc un spectacol, atât în sala Joseph Schmidt, cât și on-line, cu trupa ”Mici” și stand-up comedy cu ”Vrăjitorul” (Alexandru Arnăutu). Marți, începând cu ora 10.00, va avea loc un concurs de șah în cadrul CCS, iar la același sediu, începând cu ora 13, va avea loc o competiție de tenis de masă. Seara va aparține muzicii folk, într-un spectacol în sală și online.

 

Concurs de fotografie ”Contraste”, cu premii importante

Un eveniment important al zilei de miercuri, 26 mai, îl va constitui vernisajul concursului de fotografie ”Contraste”, organizat Casa de Cultură a Studenților și coordonat de Ema Motrescu, în cadrul căruia studenții au fost provocați să prezinte viziunea lor tehnică și conceptuală asupra  temei care dă numele concursului: ”Contraste”. După ce lucrările au fost înscrise în concurs în perioada 18-23 mai, panotarea și jurizarea acestora făcându-se în cursul zilelor de luni și marți în cadrul Observatorului Astronomic Suceava, miercuri, începând cu ora 16.00, în același spațiu vor avea loc vernisajul și premierea fotografiilor câștigătoare în concurs.

Premiile speciale și trofeele sunt oferite de Casa de Cultură a Studenților, cea mai inspirată fotografie va fi premiată de Denis și Anna Cori, în timp ce cea mai originală fotografie va fi premiată de Monitorul de Suceava. Premiul pentru cea mai creativă fotografie va fi oferit de Pixeda, în timp ce întregul concurs fotografic va fi sprijinit de Arond.

 

Workshopuri, pictură, dans, seară de film și teatru

În aceeași seară, începând cu ora 19.00, o nouă acțiune organizată de studenți va purta denumirea ”Studenții au talent”, organizator fiind asociația studențească ASUS. Joi, la ora 17.00, va avea loc un vernisaj de pictură semnată de profesor dr. Raluca Schipor Baban, iar la ora 19.00, va începe o seară folclorică organizată de prof. dr. Sorin Pohoață, prof. Călin Brăteanu și profesor de dans popular Ilie Nemțoi.

Deloc de neglijat sunt acțiunile de karaoke, organizate vineri, de la ora 19.00, seara de film ce va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20.00, precum și seara de teatru, organizată duminică, începând cu ora 19.00, acțiuni care vor încheia festivalul.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/znst.asussv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursuri, evenimente educaționale, sportive și culturale în cadrul Festivalului ”Zile și Nopți Studențești” la USV.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursuri, evenimente educaționale, sportive și culturale în cadrul Festivalului ”Zile și Nopți Studențești” la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei